Transit alacakmis ama küçük gelir diye almamışVay şerefsiz Caravelle değilde gitti Reno aldı demek haaaaa bunun hesabı sorulacak Düzborudownpipi.

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Transit alacakmis ama küçük gelir diye almamışVay şerefsiz Caravelle değilde gitti Reno aldı demek haaaaa bunun hesabı sorulacak Düzborudownpipi.
Ne Transit'i lan Crafter verecem ben ona.Transit alacakmis ama küçük gelir diye almamış
Vagı biraktirdim ben ona ducato alacağız kafaya aldımNe Transit'i lan Crafter verecem ben ona.
Baş mesafesi dar ama diz mesafesi iyiydi yav Talisman'in hatta ben beğenmiştim diz mesafesini.Bugün beni en şaşırtan araba talisman oldu , baş mesafesi limit 1.75, diz mesafesi golf 7 ile aynı ayarda . Hicde D segmenti standardında değildi bence ...
Ducato muVagı biraktirdim ben ona ducato alacağız kafaya aldım
50 kere söylemiştim beğenmeyeceksiniz diye bayiye gitmeden önce ve sonrası diye caps yapılır vallaOpel araba yapmayı bıraksın gitsin kumda oynasın dedim mokka x de yaşadıklarımızdan sonra oysaki ben oraya ileride bir gün mokka x alsak nasıl olur düşünceleriyle gitmiştim. Ardından 180 derece döndüm.
Fotoğraflar gelsin bakarız tekrar .Baş mesafesi dar ama diz mesafesi iyiydi yav Talisman'in hatta ben beğenmiştim diz mesafesini.
Vagı bıraktı artık zaten çok sevmezdi .Ducato mudünyada alacak başka araba mi kalmadı?
Bende ilk defa bi Opel'e karşı büyük umutlarla gitmistim ama sonuç hüsran oldu.50 kere söylemiştim beğenmeyeceksiniz diye bayiye gitmeden önce ve sonrası diye caps yapılır valla![]()
Ben varken bırakması biraz zor. Alnını karışlarım adamın.Vagı bıraktı artık zaten çok sevmezdi .
Yüksek bir corsa dan ne beklediniz bir anlasamBende ilk defa bi Opel'e karşı büyük umutlarla gitmistim ama sonuç hüsran oldu.
[emoji3][emoji3]Ben varken bırakması biraz zor. Alnını karışlarım adamın.
işte benim FCAcı panpam. Bu hafta sonu babam freemontla gelmiş tank gibi araba mübarek.Vagı biraktirdim ben ona ducato alacağız kafaya aldım
Çok ilgimi çekiyor makina dodge temelli harbi tank , 2.0MJet mi ?işte benim FCAcı panpam. Bu hafta sonu babam freemontla gelmiş tank gibi araba mübarek.
Freemont adamdır.işte benim FCAcı panpam. Bu hafta sonu babam freemontla gelmiş tank gibi araba mübarek.
Kaşkai kardan adamdır hatta madamdir ulaaaan !Freemont adamdır.
Sakin yahuKaşkai kardan adamdır hatta madamdir ulaaaan !
Reyiz fca damarim tuttu hepsi cadde suvu ya bunların , aralarında birtek kuga ve freemont ağır koşullara dayanır oda çok değil ama 4ceker sistemleri başarılı çalışıyor diyelim .Sakin yahu![]()
başka motor seçeneği var mı? Yoksa 2.0dırÇok ilgimi çekiyor makina dodge temelli harbi tank , 2.0MJet mi ?