Haftasonları git. Her türlü o okul bitecek. Sonrası senin inisiyatifine kalmışBiktim okuldan abi sanayiye gideyim mi
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Haftasonları git. Her türlü o okul bitecek. Sonrası senin inisiyatifine kalmışBiktim okuldan abi sanayiye gideyim mi
AhahahhahahahahahBizim bir tanıdığı inşaata vermiş yazın babası çocuk okula başlayacağı zaman demiş baba okulu boşver arabayı satalim bizde inşaat işine girelimBende de öyle olur muhtemelen ama çalışma saatleri ters
12:00-17:30 olsa kabul edilebilir
Peki bu öğrencinin fen lisesinde okuduğunu soylemismiydim ?Ahahahhahahahahah
Elit bir dükkan olursa giderim de normal dükkanlar olmazHaftasonları git. Her türlü o okul bitecek. Sonrası senin inisiyatifine kalmış![]()
Demekki bitkisel karışımlarda gerçek değilmiş ?
Zeki çocuk krizi fırsata çevirmişPeki bu öğrencinin fen lisesinde okuduğunu soylemismiydim ?
Belki inşaat mühendisi olurZeki çocuk krizi fırsata çevirmiş![]()
Locada olsam güzel cevap yazardım
Loca da dahil olmak üzere forumun het kısmında kurallar çerçevesinde konuşmaya özen gösteriyoruz.Locada olsam güzel cevap yazardım
Niye kotu birşey anladın ki bedirhan abi ? Yazdığımdan öyle mi anlaşılıyor ?Loca da dahil olmak üzere forumun het kısmında kurallar çerçevesinde konuşmaya özen gösteriyoruz.![]()
Sen öyle dediğin için ben yanlış anladım sanırımNiye kotu birşey anladın ki bedirhan abi ? Yazdığımdan öyle mi anlaşılıyor ?