Sana gelmedigim gün sanayiye gittiğim gundursanayiide kop kop sen napan![]()

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sana gelmedigim gün sanayiye gittiğim gundursanayiide kop kop sen napan![]()
Sanayinin yerine baska bisey kolay dolduramazSana gelmedigim gün sanayiye gittiğim gundur![]()
Orda napıyon hangi sanayiisten cıktm eve yardırıyom
bende sandım ki yeni cant takımı alıp arabayı dip basıyon3ncü sanayiideydim hacı, manifolt contası gidik dediler bi baktık civatalardan biri düşmüş sıktırdık yardırmaya devam asdfasf![]()
sen naptın
bende sandım ki yeni cant takımı alıp arabayı dip basıyondiyecektim ve dedim
iyi bari sıkıntı çıkmamış. taş gibi mübarek araba
![]()
Eksikler hic bitmez ki zaten hep su da tam olsa deriz tamamlarız baska bi yerine bakarız burası da boyle olsa diyeYok bee hiç öle heveslerim olmadı olmaz dajant severimde öle basmalar çökmeler yok bende
iyi yav maşallah maşallah. eksiklerimiz olsada iyiyiyz
Eksikler hic bitmez ki zaten hep su da tam olsa deriz tamamlarız baska bi yerine bakarız burası da boyle olsa diyebende var da su ana kadar detaylı ugrasamadım alıcan bitane mk 1 golf guzel bi restore bi de hardcore olmayacak sekilde swaplıcaz en sonunda saka makinası
Dun aksam halletmisler bugun kalan isleri hallettik yarın fazla mesai var fatura kesecegiz bakalım kacta bitexeksen bu gidişle bulacan bi mk1 golf galiba![]()
Sende nasıl keyifler halledebildiniz mi mail sorunlarını
Dun aksam halletmisler bugun kalan isleri hallettik yarın fazla mesai var fatura kesecegiz bakalım kacta bitexekinsallah askerlik var onu halledip bitane mk1 dusunuyorum bakalım
abi seni ne zaman arıcaklar ise cagırcaklar yav almıcaklarsa bosa bekletmwsinler bari
İnsallah abi hadi bakalım bi basla calısmaya da ilk maası catır catır yeAh bi bilem yav, millet isyanlarda mart 15 öncesi diye ümit ediyoruz yine beklentilerdeyiz![]()
İnsallah abi hadi bakalım bi basla calısmaya da ilk maası catır catır ye
Oh yarasın panpa iyidir nolsun eve gidiyorum beh. Sende ne var ne yoknasılsınız panpalar şuan en iyi vaktim. Yemeğimi yedim, karnım tok oh mis.
iyi işte ev okul,okul ev değişik bişey yokOh yarasın panpa iyidir nolsun eve gidiyorum beh. Sende ne var ne yok
İyi be stabil yaşam iyidir arada degisiklik sart tabiiyi işte ev okul,okul ev değişik bişey yok![]()
yani en iyisi oh mis. o ne ya ekşınlar heyecanlar falan hiç gelememİyi be stabil yaşam iyidir arada degisiklik sart tabi
Ahahayani en iyisi oh mis. o ne ya ekşınlar heyecanlar falan hiç gelemem![]()
hayırdır ne olduAhahaama simdi ekşın var ekşınnn var