Bugün müdür yardımcısı geldi gelim toplıyım telefonları hepsini satalım bi araba alalım evdekilere de çakdırdm dersiniz dedi 

dedim hee hocam temiz 2. El linea alırız

eyvallah knka gelirsem haberleşiriz nasıl kalıyon ev gibi mi kiraladınKanka aynen Club Scala Nuova beklerim![]()
abi bunu geçen pera konserine gittiğim ımageında görmüştüm garajda hatta dedim kimin bu ama fazla yanamaşmadım dedim görmemiş derler vururlar falan asdqwd efsane bişi ya kimin bu ?
abi bunu geçen pera konserine gittiğim ımageında görmüştüm garajda hatta dedim kimin bu ama fazla yanamaşmadım dedim görmemiş derler vururlar falan asdqwd efsane bişi ya kimin bu ?![]()
aha biliyorum orayı geçen ünin orda görmüştüm dedim ne alaka bir tane camaro daha var kampüsün orda takılıyordu siyah ama son zamanlarda göremiyorum onu zaten petrolü olmasa buna benzin nasıl dayandırcak diye düşünürüm xdtıp fakültesinin altında yolun karşısında bp var koruca petrol,onun sahibininporshe 911'i sattı bunu aldı
)
aha biliyorum orayı geçen ünin orda görmüştüm dedim ne alaka bir tane camaro daha var kampüsün orda takılıyordu siyah ama son zamanlarda göremiyorum onu zaten petrolü olmasa buna benzin nasıl dayandırcak diye düşünürüm xd
valla abi tam hatırlayamadım siyah diye biliyorum ama o dediğin beyazda olabilir mi bilmiyorum millette para var vallahabi tane de beyaz camaro var denizlide siyahı ben de senden duydum bak![]()
valla abi tam hatırlayamadım siyah diye biliyorum ama o dediğin beyazda olabilir mi bilmiyorum millette para var vallaha![]()
yok bi tane daha var o zaman benim gördüğüm bu değildi![]()
işte bu![]()
![]()
yok bi tane daha var o zaman benim gördüğüm bu değildiama adamlar ortamı kurmuş xdxd
alişan mı o![]()
işte bu![]()
![]()
adamın çevresine ve dükkanınıa girebilmek için bi 300k yı gözden çıkarmak gerrekiyor desene abiDenizli'nin eski organizatörlerinden Arif abinin mekan burası, Denizlinin ne kadar seramik kaplamalı boya korumalı vs arabası varsa burdan çıkıyorautoclub20 mi ne kulüpleri var bide denizlide ne kaa a plus++ araba varsa toplanıyorlar ben araba alınca falan gidemem yani asdfasd
Bizim daireler 1+1 ama internet su elektrik yemek onlardan kendi mutfağımda var miseyvallah knka gelirsem haberleşiriz nasıl kalıyon ev gibi mi kiraladın![]()
As panpaSa geyikçiler
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
adamın çevresine ve dükkanınıa girebilmek için bi 300k yı gözden çıkarmak gerrekiyor desene abiabimiz baya sağlam o zaman
alişan mı o