Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
17191193_10155143990214525_1762190688226777736_n.jpg

17201352_10154451752686589_3943717676352164868_n.jpg

@emert20 @Koraykaya @EmreKRC Denizli'nin yeni yakışıklısı :)
abi bunu geçen pera konserine gittiğim ımageında görmüştüm garajda hatta dedim kimin bu ama fazla yanamaşmadım dedim görmemiş derler vururlar falan asdqwd efsane bişi ya kimin bu ? :D

tıp fakültesinin altında yolun karşısında bp var koruca petrol,onun sahibinin :) porshe 911'i sattı bunu aldı :))
aha biliyorum orayı geçen ünin orda görmüştüm dedim ne alaka bir tane camaro daha var kampüsün orda takılıyordu siyah ama son zamanlarda göremiyorum onu zaten petrolü olmasa buna benzin nasıl dayandırcak diye düşünürüm xd

yok bi tane daha var o zaman benim gördüğüm bu değildi :D ama adamlar ortamı kurmuş xdxd

Denizli'nin eski organizatörlerinden Arif abinin mekan burası, Denizlinin ne kadar seramik kaplamalı boya korumalı vs arabası varsa burdan çıkıyor :D autoclub20 mi ne kulüpleri var bide denizlide ne kaa a plus++ araba varsa toplanıyorlar ben araba alınca falan gidemem yani asdfasd

Denizli'nin eski organizatörlerinden Arif abinin mekan burası, Denizlinin ne kadar seramik kaplamalı boya korumalı vs arabası varsa burdan çıkıyor :D autoclub20 mi ne kulüpleri var bide denizlide ne kaa a plus++ araba varsa toplanıyorlar ben araba alınca falan gidemem yani asdfasd
adamın çevresine ve dükkanınıa girebilmek için bi 300k yı gözden çıkarmak gerrekiyor desene abi :D abimiz baya sağlam o zaman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...