knka 10 numara daha ne olsun otelin sahibi kafayı çalıştırmış valla mis gibi internetin var yemeğin var e mutfağında var deniz manzarasıda cabasıBizim daireler 1+1 ama internet su elektrik yemek onlardan kendi mutfağımda var mis![]()
bursa caddesinde hep görüyorum bunlardanhttps://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-96-model-ilgi-odagi-406216015/detay
çıldırıyorum şunları görünce ama bizimkileri ikna edemiyorum almaya![]()
![]()
Havuz da var ooolum al içeceği otur havuza misknka 10 numara daha ne olsun otelin sahibi kafayı çalıştırmış valla mis gibi internetin var yemeğin var e mutfağında var deniz manzarasıda cabası![]()
bursa caddesinde hep görüyorum bunlardan![]()
Dağ keçisi hesabıValla mı? iyiymiş bizim peder beyi bi gezmeye çıkarayım ben oraya asdfas df![]()
knka sen bildiğin okul dışında tatildesin o nasıl ev asdqwd bizim burdakilere anlatsam adamlara küfür gibi gelir yeminle adam 1+0 yerde duvarla bütünleşiyor yan daireye girecek yakındaHavuz da var ooolum al içeceği otur havuza mis![]()
neli lahmacunun orda bir bakkal var onun orada bir ofroadcı oturuor belliValla mı? iyiymiş bizim peder beyi bi gezmeye çıkarayım ben oraya asdfas df![]()
neli lahmacunun orda bir bakkal var onun orada bir ofroadcı oturuor belli![]()
M5 verelim sahibinden?Arkadaslar E39 540iA nasildir ?
Otomatik lazim banaM5 verelim sahibinden?![]()