Günaydın hacım hosgeldin, iyi geçmiştir umarım sınavlar[/QUOTE]
İnşallah abi daha açıklanmadı
Sizler nasılsınız?
İnşallah abi daha açıklanmadı

Hakan reyiz rahatlattın beni teşekkür ederim.
Yok ya ayarlamıyolar ben 193 boy 160 kg yim 4 defa girsim sınava 4 undede ilkokulda hemde 1. Sınıflarda girdim sınava ilk girdiğimde sırayı dızlerime oturttuğum oldu, bir önceki gün gidip ayar cekmen lazımOna göre bi sıra ayarlamışlardır merak etme, sen yine bi git bak
Günaydın hacım hosgeldin, iyi geçmiştir umarım sınavlar
Sende Corsa yok muydu yav sığıyor musunYok ya ayarlamıyolar ben 193 boy 160 kg yim 4 defa girsim sınava 4 undede ilkokulda hemde 1. Sınıflarda girdim sınava ilk girdiğimde sırayı dızlerime oturttuğum oldu, bir önceki gün gidip ayar cekmen lazım
İnşallah abi daha açıklanmadıSizler nasılsınız?
Çok şükürben aynı bıraktığın yerdeyim valla değişen hiç bişi yok takılmaca devam, Allah'a şükür![]()
Yok ya ayarlamıyolar ben 193 boy 160 kg yim 4 defa girsim sınava 4 undede ilkokulda hemde 1. Sınıflarda girdim sınava ilk girdiğimde sırayı dızlerime oturttuğum oldu, bir önceki gün gidip ayar cekmen lazım
benim bilgim yok ya stan reis var izmirden onun var mitosuÇok şükürAbi bu arada 1.2 tdı polo almıştım ya sattım ben onu ya mito peşinde gibiyim konu açtım gerçi ama bilgin var mı alfa mitolar hakkında
![]()
Günaydın
Aynen ona sordum bakalım hayırlısı
neden öyle oluyor ya iki saattir çözmeye çalışıyorumbıkmadın şunu atmaktan dimi
hacı alıntılarda bi ufak sıkıntı var sende dikkat et![]()
neden öyle oluyor ya iki saattir çözmeye çalışıyorumbu sefer oldu
Valla cok rahat sığıyorum. Ama araba 3 kişilik oluyor ben dahilSende Corsa yok muydu yav sığıyor musun![]()
![]()
[QUOTE="alfhonso,
sana uygun sıra isteseler de bulamazlarmış zaten![]()
Biliyoruz ağzımızın tadını içi rahat geniş araba misss, park sorunuda yokYalnız dikkatimi çekti corsa sahipleri genelde senin ebatlarındaBerker abi de öyle D: