Patates yerine döneri bu şekilde bir döşeyeceksin abi of of ofsen de yersin gibi![]()
yanına da olurPatates yerine döneri bu şekilde bir döşeyeceksin abi of of of![]()
Ekli dosyayı görüntüle 5208 fuar bilet fiyatları belli olmuş. Benim için sıkıntı değil. Davetiye ile gidecem büyük ihtimal![]()
öyle değil. Babam serviste çalıştığı için geliyor. Ama zaten hafta içi bedava. Hafta sonu da çok fahiş bi fiyat değil.fakirler düşünsün diyorsun yani çok ayıp.....
O değil de kadın erkek fiyat farkı ne alaka?
bence saçma, düz hesap 15 yapın bari ikisini deAyrımcilık var abi karşıyızBelki kadinlar erkeklerden daha ilgisiz arabalara karsi ilgilerini cekeleim amacli bir calisma olabilir.
bunu buraya yazmayacağım.O değil de kadın erkek fiyat farkı ne alaka?
Tam tarih neydi? Fiyat farkı da saçma olmuş. Kadına pahalı erkeğe ucuz olsaydı linç kampanyası başlamıştı şimdiye ahahahEkli dosyayı görüntüle 5208 fuar bilet fiyatları belli olmuş. Benim için sıkıntı değil. Davetiye ile gidecem büyük ihtimal![]()
tam tarih 21 nisanda başlıyo ama 21 nisanda giriş yapılır mı biilmiyorumTam tarih neydi? Fiyat farkı da saçma olmuş. Kadına pahalı erkeğe ucuz olsaydı linç kampanyası başlamıştı şimdiye ahahah
Yol ilk günler vip'leri alırlar ondan sonra halka açılır. Bu sene pek katılım olmayacak gidilir mi tartışılırtam tarih 21 nisanda başlıyo ama 21 nisanda giriş yapılır mı biilmiyorum
aynen. beleş bi yol parası gidiş dönüş 2.20, bi de yemek onuda evde ekmek falan hazırlarım giderim misBana davetiye gelir valla ben beleş giderim.
Yemek olayı problem değil. Yol parasıda taşitmatik var zatenaynen. beleş bi yol parası gidiş dönüş 2.20, bi de yemek onuda evde ekmek falan hazırlarım giderim mis![]()
Davetiye göndeririz ama gelirmisin hacı orası önemli.
aklın varsa arabayla gitme pnp. zaten bilirsin ama inanılmaz trafik oluyoYemek olayı problem değil. Yol parasıda taşitmatik var zaten.