Yok beya geçen hafta 40 dakika da maltepe beylikduzu yaptik araba ile.aklın varsa arabayla gitme pnp. zaten bilirsin ama inanılmaz trafik oluyo
Yok beya geçen hafta 40 dakika da maltepe beylikduzu yaptik araba ile.aklın varsa arabayla gitme pnp. zaten bilirsin ama inanılmaz trafik oluyo
ben de yollarım bazen davetiyeleri dağıtacak insan arıyoz
Davetiye göndeririz ama gelirmisin hacı orası önemli.
sıkıntı oraya kadar gelmek değil ordan sonrasıYok beya geçen hafta 40 dakika da maltepe beylikduzu yaptik araba ile.
Amin insallah kankaHayırlu uğurlu olsun allah tamımını erdirsin [emoji16][emoji1] ufukta düğün var desene
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Abi konu açmayıp burdan sorayım dedim. Bir sıkıntı var. Araba ilk çalıştırmalarda gazdayken debriyaja basınca tekleyip 500 devire düşüyor, geri kendine geliyor, bazen de stop ediyor ama benzindeyken yapmıyor, motor az ısınınca düzeliyor.
Sence sorun gaz ayarı mı, yoksa bujilerden mi?
@motorsinann
Yalnız başarılı bir çalışma olmuş, yüksek sesle müzik dinlemeyi seviyormuş birde. Zaten kulak o kadar yüksek sesten sonra daha iyi duyabilmek daha yüksek sese ihtiyaç duyuyordur.
ben hiç bulamıyom böyle yav
yav geçen gün acelem vardı az yuklendim benim makinaya ilerde trafik çevirdi lan görünce ayagimi gazdan çektim de nafile...Sağ geç diye işaret etti aha dedim cezayi yedik meğerse polis dayı eski petrolhead lerden mis abi şu launch kontrolü göstersene çok merak ediyorum dedi bende gösterdim adam gibi adam
![]()
Bugün çaylar senden kanka en son sen kalktın bulaşıklar da sende [emoji13]Günaydın hacı abiler![]()
Bugün çaylar senden kanka en son sen kalktın bulaşıklar da sende [emoji13]
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi