Yarın matematik sınavı var kara kara düşünüyorum.
düşünerek olmaz, oturup çalışmak gerek
Yarın matematik sınavı var kara kara düşünüyorum.
Abi Çalışıyorum ama sınav başladıktan sonra kaygı oluşuyor bilgiler ucuyordüşünerek olmaz, oturup çalışmak gerek
panpa bütün kampanyalardan kestim umudu benAli bey panpam Nescafeyede katılın , belki cla çıkar
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
benim kuzene Mini çıkmıştı 2012 depanpa bütün kampanyalardan kestim umudu benelimde golf var ya onu muhafaza edeyim yeter
![]()
Hayat bize gülmüyor hiçbenim kuzene Mini çıkmıştı 2012 dekısmet tek kupona hemde Bursa'da bi avm de
![]()
1 ay içinde pert oldu göz mü kaldı naptı bize bişey olmadı allahtanHayat bize gülmüyor hiç![]()
1 ay içinde pert oldu göz mü kaldı naptı bize bişey olmadı allahtan![]()
Kasko yoktu o halde teknik otoya 68 e verilmişti araba ters yönden biri gelip kafadan çakmıştıKasko?
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
Çok geçmiş olsun. Haydan gelen huya gider1 ay içinde pert oldu göz mü kaldı naptı bize bişey olmadı allahtan![]()
eee öyle demek ki gözüm yok benim öyle şeylerde ya aman aman gördüm yakınımdan bana hiç gelmesinÇok geçmiş olsun. Haydan gelen huya gider![]()
isveç çeliği![]()
Sonra 1 kapı değişim 2 parça boyada 33 bin tl hasar kaydı çıkar asdagahah
keşke opeli biz alsaydık 1,5 milyara gitti valla. 10 tane üretim fabrikasından kurduk mu türkiye ye ne ihraçatını yapardık valla. trt payı gibi vergiden aktardık mı parayıda varya belki uzun bir süre kar edemezdik ama güzel arabalar yaptırırdık finansman sağlayarak. en azından biz vergiyle beslerdik içimizde fabrikaları sattığımız araba ve yedek parçalardan döviz girerdi ülkemize bizde adam gibi birşeylere binerdik milletçeisveç çeliği![]()