bugün tofaş fabrikasında takılıyodu sinan reis, yakında izleriz be relax
))

Sinan abi bana pek video çekmiş gibi gelmedi ama neyse.bugün tofaş fabrikasında takılıyodu sinan reis, yakında izleriz be relax))
Sinan abi bana pek video çekmiş gibi gelmedi ama neyse.
Onlar neden çekmiyor hiç bilmiyorum valla. Benimde ekipman eksigim var o yüzden 1 2 aydan önce bende çekemem bişeyler. Zaten piyasada şu ara yenilik yok. Mart ayında baya hareketli olacak.oto farm da video çekmiyo artık başlık açıcam isyan edicem![]()
Kurgucu kaçtı zaar ya da makine bozuldu.
Aaa geçmiş olsunutkunun kolu kırık, ameliyat oldu.....
Geçmiş olsun kırık çıkık zor işlerutkunun kolu kırık, ameliyat oldu.....
Reis geldiBugün fiat fabrikasındaydık.
Fabrika baya iyi , üretim teknikleri oldukça iyi. İçeride bisürü takipçi var, hatta çalışanından, mühendisine.
Otopark ailesinin ne kadar büyük bir aile olduğunu tekrar gördüm ve gurur duydum.
Abi hoşgeldinBugün fiat fabrikasındaydık.
Fabrika baya iyi , üretim teknikleri oldukça iyi. İçeride bisürü takipçi var, hatta çalışanından, mühendisine.
Otopark ailesinin ne kadar büyük bir aile olduğunu tekrar gördüm ve gurur duydum.
valla ben ceylan konserinde rakı istedim adam yok dedi sipariş vermek zaten bir ölümbaktığımızda imagine daha küçük, route daha havadar falan ama o kadar para verince daha fazla hizmet istiyor insan
imagine iş yapan fatih demirtepeydi, o ayrıldı bağlantı gitti![]()
valla ben ceylan konserinde rakı istedim adam yok dedi sipariş vermek zaten bir ölüm![]()
Abi hoşgeldincivic testini izledim tek başına çok güzel anlatmışsın ağzına sağlık
fiat fabrikasından da güzel bir video bekliyoruz
![]()
Anladım abi canınız sağolsunçekime izin vermediler, kendileri çekti ama güzel birşey çıkmaz muhtemelen. doyurucu olmaz.
utkunun kolu kırık, ameliyat oldu.....
Abi hoşgeldincivic testini izledim tek başına çok güzel anlatmışsın ağzına sağlık
fiat fabrikasından da güzel bir video bekliyoruz
![]()
abi neden izin vermediler ki çokta iyi olurdu yaçekime izin vermediler, kendileri çekti ama güzel birşey çıkmaz muhtemelen. doyurucu olmaz.
Abi utku reyis motor kazası mı yaptı çok geçmiş olsun.Aynen utkunun eli kötü, baya bir dikiş var. Volkan'ın dedesi rahatsız vs. Gündemde kötü vs. durgunluk var ama canlanıcak merak etmeyin
Gözümde canlandırabiliyorum abi o sahnelerigüzel gazladığım yer vardı, volkan kırpmış hep![]()