Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1941791167f0f24097bc4796e7eccfc9.jpg

Kafama sıkar giderim...

Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi

içerde misin kardeeşşşş :D

http://www.hurriyet.com.tr/e-5te-makas-atarak-zincirleme-kazaya-yol-acan-surucuye-gozalti-40351028
Yakalanmış.
"Ödül"... pardon 206 lira "ceza" vermişler. Bilmem kaç aracın birbirine girmesine neden olmanın cezası bumu şimdi? Versinler 3 sıfırlı bir ceza, ehliyetine el koysunlar 3 ay, 6 ay her neyse. 206 lirayı vereceklerine hiç vermesinler daha iyi, komik.

vay arkadaş o arabalardaki hasarın tamamınında bu bitten karşılanması gerekiyor ayrıca, 206 lira nedir ya :S

Bu ülkede suç işlemek ne kadar ucuz ya. Düz yolda 130la gitsek 210 lira ceza yiyoruz. Adam makas atıyor zincirleme kazaya sebep oluyor 200 lira. Oh ne ala memleket.
ya bende onu anlamıyorum hem hız sınırını aşıyor tehlikeli hareketler yapıyor ama aldığı cezayaa bak 206tl. Arkadaşım boğaz köprüsünde düğün konvoyunda lastik yaktı belki olayı hatırlıyosunuz ona 300tl kesmişler ki kaza filan yok bu adam katliam yapmış 206 tl

ya bende onu anlamıyorum hem hız sınırını aşıyor tehlikeli hareketler yapıyor ama aldığı cezayaa bak 206tl. Arkadaşım boğaz köprüsünde düğün konvoyunda lastik yaktı belki olayı hatırlıyosunuz ona 300tl kesmişler ki kaza filan yok bu adam katliam yapmış 206 tl
2013 de mezuniyette Nisan Juke u Yeni almışız hem mezuniyet falan gazla polisi farketmeyerek el freni çekip hafif yan verdim tabi hemen memur abiler durdurdu falan sonuç trafikte tehlikeli hareketten 356 TL ceza kesmişlerdi benim yaptığımda yanlıştı ama ben azından kimsenin olmadığı bi zaman yaptım ama onun yaptığı kaç kişini canına malına kasdetmek

bu arabayı bu forumda seven çok ama özellikle chris bangle ın e60 ve e90 ı e46, e39 gibi her anlamda çok iyi serilerden sonra tasarım, kalite anlamında başarılı görülmediği diye biliyorum ben. doğru mudur.
Bizde e 46 vardı sonra e60a geçtik e46yı süremedim tabi yaşım küçüktü ama e 60ı sürdüm uzun bir süre mükemmel bir arabaydı e39 sürmediğim için yorum yapamayacağım ama e46ya göre e90 kötü içinde hissediliyor o süspansiyon iç dizaynı vs.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...