Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aga piyasası da alev alev hondanın ya.... ilana düşen 3 güne satılıyor. İzmirde bi kaporta boyacı var alıyor kozmetik toparlıyo bi kaç ekleme yapıyor egsoz jant lastik stopları farları değiştiriyo pasta cila yapıp 3e mal edip 5e satıyor adamın bitirmeden sattığı tonla araba var :D

Sırf güvenlik paket 1.6 ies çalışıyor :D

https://www.facebook.com/oguz.alim2
Az önce bakınıyodum sahibinden de 30 35 bin istiyorlar güvenlik paketli hondalara. Yuh dedim noluyoz:D

airbag ve abs var :)
images (1).jpg

Önümüzdeki Ay ot festivali var. Kimler gidiyor ?
Ayteni doldurup gideriz. Ben kaputa otururum iki kişi tavana içeriyi sekizledikmi 11 kişi oluyo. Gider artan otlardan saha yapıp maç yaparız. Dönerken yokuş yukarı oldumu zaten 11 kişiyiz itekleyerek çıkartırız yokuş aşa boşta ineriz kmde 2 kuruş yaktırır rekorumuzu kırar dağlırız.

ot festivali derken abi? lemon haze? siver haze? nerede?
Ayteni doldurup gideriz. Ben kaputa otururum iki kişi tavana içeriyi sekizledikmi 11 kişi oluyo. Gider artan otlardan saha yapıp maç yaparız. Dönerken yokuş yukarı oldumu zaten 11 kişiyiz itekleyerek çıkartırız yokuş aşa boşta ineriz kmde 2 kuruş yaktırır rekorumuzu kırar dağlırız.

Bilen yokmu aranızda Alaçatı Ot festivali. Ben bu sene katılamıyacağım. Geçen senede katılamadık. :(

Topu topu 3,3 gb videoyu, dün gece 12 den beri upload ediyorum. Upload için telefonumu kullanıyorum. Haylen aktarıyor. %65 olmuş. Ben birde bu videonun altına drive by wire, anlatımı yapacam. :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...