Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
can dostlarım
harddiskte silinen bi klasörü geri nasıl getirebilirim? program falan indirdim internetten ama beceremedim var mıdır bilen eden?
Var bende var var.
upload_2017-3-27_18-13-49.png

Foruma kayıt olmakta bir sıkıntı mı var? Aktivasyon kodu e-mail'e gelmiyor.

Son düzenleme:
Beyler, benim araca orjinal kısa anten aksesuarı almayı düşünüyorum. Bunlardan kullanan var mı araçlarında ? Bazı yorumlarda kısa antenlerin çekim gücünün diğerleri kadar iyi olmadığından falan bahsediliyordu.. Tecrübesi olanlar bir el atabilirse sevinirim.
http://www.fordaksesuar.com/focus/2014/sürücü-bilgilendirme-sistemi/diğer-sürücü-bilgilendirme-sistemi-aksesuarları?intcmp=other:acc:pdp:prod-list-view::select-product-group#
Ekli dosyayı görüntüle 5622
Bizim jetta da kısa anten var çekiminde her hangi bir sıkıntı görmedim gayet net çekiyor. Ama tabi fabrikasyon o şekilde gelmekle sonradan dönüştürmek arasında fark olur mu o konuda çok fikrim yok abi.

Bizim jetta da kısa anten var çekiminde her hangi bir sıkıntı görmedim gayet net çekiyor. Ama tabi fabrikasyon o şekilde gelmekle sonradan dönüştürmek arasında fark olur mu o konuda çok fikrim yok abi.
Bu normalda orijinal Ford ürünü. Spor paketli Focus'lara koyuyorlar bu antenden. Ama işte antenin uzunluğuna göre çekim kalitesinin değiştiğine dair yorumlar okumuştum, özellikle bizim gibi radyo istasyonlarını ondalık rakamlar üzerinden yapan ülkelerde. Bakalım biraz daha araştırayım ona göre alırım belki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...