Maşaallah lunapark oyuncaklarının ışıkları gibi olmuş
Maşaallah lunapark oyuncaklarının ışıkları gibi olmuşseven seviyor demek
![]()
Ya sabır ya selamet iyiki araba vermiyorlar buna. Bunun gibi adamlara zaten vermemekte çok haklılar.Aziz kancar iyi patlamiş Dogus grubuna.
Bilip bilmeden video çekiyor ne teknik bilgi bilir ne başka bişey. Burak Ertem'i otorite olarak görmüyorum diyerek zaten kendi seviyesini gösterdi. Valla izleyen insanlara hayret ediyorum bide bu adama hayran olanlar var allah akıl fikir versin.Aziz Kancar'ın tarzı hoşuma gitmiyordu, üstteki VW videosundan dolayı girdim kanalına. Corolla videosu yüklemiş, dakika kaçtı tam hatırlamıyorum "Corolla herhalde 1 milyon tane satmıştır" gibi bir şey söyledi. Bir kaç yıl önce 40 milyon satış adetini geçen ilk model diye bir haber vardı, otomobil kanalı açmış kişinin bundan haberi yok. Haydi haberi olmayabilir, 1 milyon satmıştır herhalde gibi bir şey söyleme bari.
Ya sabır ya selamet iyiki araba vermiyorlar buna. Bunun gibi adamlara zaten vermemekte çok haklılar.
Bilip bilmeden video çekiyor ne teknik bilgi bilir ne başka bişey. Burak Ertem'i otorite olarak görmüyorum diyerek zaten kendi seviyesini gösterdi. Valla izleyen insanlara hayret ediyorum bide bu adama hayran olanlar var allah akıl fikir versin.
Bana kamera yanlış takılmış ve @muhip reis hafif heyecan yapmış gibi geldi. İlerleyen videolarda düzelecektir.İnsignia testi biraz sade olmuş gibi
Aha işte kaptanın yapmak istediği bu değil miydi şerit led sinyal falan tam apaçi ya bi de bana diyosunuz
Hayır jantlar değil jantin tanesiSadece jantlar 45k tl![]()
Yok be abi 40 yasinda olan takipcisi bile var. Bak Noyanı pek sevmem ama adam arastirip yorum yapıyor bu yüzden takdir ediyorum ve izliyorum çünkü yeni şeyler öğrenebiliyorum. Bu Aziz denen eleman hem apaçilik yapıyor hem bilgi vermesini geçtim yanlış bilgi veriyor hemde millete sataşıyor.- 14 yaş kitlesi![]()
Bu arada cümleten SA tatile çıktım geldim.
Vay beni vuraydılar