Valla hacım 4 günde 11k para harcadığımız çok pahalı olan yegane mekan. Ama herkes gidip görmeli çok manyak yer.hojgeldin nasıldı dubai ?![]()
Valla hacım 4 günde 11k para harcadığımız çok pahalı olan yegane mekan. Ama herkes gidip görmeli çok manyak yer.hojgeldin nasıldı dubai ?![]()
3 saat foruma girmedim 43 bildirimEkli dosyayı görüntüle 5763
Valla ben 200leri gördükten sonra beğeni bildirimlerini kapatmıştım, şimdi rahatım. Sabah 9da çıktım, 7saat sonra geldim. 20küsürü geçmemiş
dün liverpool everton ve chelsea cr palace maçları baya iyiydi, dışardayım rize maçını izleyemiyorum da bjk maçına yetişirimBu arada bu hafta süper lig'de acaip maçlar oluyor. Şu anda izleyebilenler açsın Ç.Rize-TS maçını izlesinler. Kıran kırana maç oluyor. Akşam BJK-GB maçını da öneririm.
Ya bunlar türedi bu ara hkn 42 var bi de bizim buralarda ben nefret ediyorum özentilerden ya neysen osun niye kasıyosun
Ve düzgün yapamayıp alay konusu oluyorlarYa bunlar türedi bu ara hkn 42 var bi de bizim buralarda ben nefret ediyorum özentilerden ya neysen osun niye kasıyosun
Napcan ateş mi edicen ? Adanalı vatandaş spec
Napcan ateş mi edicen ? Adanalı vatandaş spec![]()
İyiydi iyiHarbi abi ya hiç güleceğim yoktu akşam akşam![]()
![]()
Var var 1.9 dizelleri bile var cok nadir de olsa@maximaorhan
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...-temiz-kesinlikle-degisen-yok-417762493/detay
bu vectra b'lerde 1.8 de mi vardı yav? ben 1.6 ,2.0,2.5 benzinli ve 2.0 dti var diye hatırlıyorum
Hocam yanlış yere geldiniz sankiBaharda kışı, kışın da baharı özler insan.
Ne uzaksa onu özler.
Kavuşmak şart mı? Boşver!
Bazı şeyler yokken güzel.
Sadullah Aksoy