Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence cıvıc mantıklı corolladansa tasarımını ben çok beğeniyorum uzay ve farklı birde araç heybetli duruyor düz vites düşünülebilir performansı nasıl bilmiyorum kullanmadım ama dedikleri gibi 1.5 turbo beklenir onu alırsan ömürlük binilir o araca
Valla bakalım zamana bıraktık yavaş yavaş bakıyoruz acele yok altımızda emektar oldukça :) keyifli gibi kısa sürüşe göre 1.5 daha akıcıdır daha seridir ama atmosferik sürekli emrine hazır bi hava verdi o da hoşuma gitmedi değil :)

Valla bakalım zamana bıraktık yavaş yavaş bakıyoruz acele yok altımızda emektar oldukça :) keyifli gibi kısa sürüşe göre 1.5 daha akıcıdır daha seridir ama atmosferik sürekli emrine hazır bi hava verdi o da hoşuma gitmedi değil :)
zaten motor bilindik motor sağlam motor kuşkusuz sadece eski teknoloji ve çok yakıyor buda bir eksi taraf yanlış hatırlamıyorsam sinan reis 10 lt civarı demişti.

@emert20 vallahi saat ve bilgiler atarsan bende sitede haber olarak yayınlarım link falan varsa çok güzel olur zaten okulda fazla otoparkçı yok gibi hem tanışmışta oluruz doğan abiye gmailden yazcam belki döner kulis ayarlarız xdxd
Bilmiyorum konferansa yetişebilecek miyim o gün aynı saatlerde teknokentte sunumum var ama inşallah yetişebilirim. Yetişirsem tanışırız da.

en kral prinsi 3500 e taktırırsın hadi 4 bin tl de sadece lpg için 6 bin tl biraz saçma aslında o 2 bin tlilik farka opsiyon ekletirsin bence
Abi gırtlak dolu cvt lpg sunroof falan fistan 87 hazır araba bıraktı bugün bi abimiz aldı arabayı , dediğin gibi opsiyon artı en prins daha mantıklı şayet civic atmosferik tercih edilirse

Abi gırtlak dolu cvt lpg sunroof falan fistan 87 hazır araba bıraktı bugün bi abimiz aldı arabayı , dediğin gibi opsiyon artı en prins daha mantıklı şayet civic atmosferik tercih edilirse
cvt ye ek ne kadar istiyorlar ? lpg ve cvt parasına sunroof gırtlak dolu artı opsiyon alsan tadından yenmez on numara olur atmosferik için

IMG_4553.PNG

@Koraykaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...