Makine müh. klubü var bizim onlar ayarlamış.
Hea iyiymiş akşam olursa rahat gelirimde gündüz işe başlamamış olursam gelebilirim, tahminimce gündüzdür gerçi
Makine müh. klubü var bizim onlar ayarlamış.
Dediğim saatlerde olucak büyük ihtimal. Katılırsak konferansa tanışırızda hem.Hea iyiymiş akşam olursa rahat gelirimde gündüz işe başlamamış olursam gelebilirim, tahminimce gündüzdür gerçi
Dediğim saatlerde olucak büyük ihtimal. Katılırsak konferansa tanışırızda hem.
Ben senin mesajından alıntı yapıp birşey yazacaktım yazdığım şey senden aldığım alıntının içinde yazılı olarak gösterildinolmuş?
Ben senin mesajından alıntı yapıp birşey yazacaktım yazdığım şey senden aldığım alıntının içinde yazılı olarak gösterildi![]()
Aç reis aç geliriz içimiz acilsin az ozlettiniz kendiniziinstagramda açıcam canlı yayın kaç gundur aklımda , açarım bu akşam belki
Tosbaaİnsta storydeki araç ne?
Bugün Yeni Civic kullandım güzel bi satış temsilcisiyle çok hoşuma gitti ne dersiniz beyler sıfır civic alınır mı düz vites gırtlak dolu ?
Abi babam geleneksel adam biraz golf de tsi var diye golf almamıştı genelde bi japon hayranlığı var corollaya gideceğine bari buna baksın bi şimdilik, arada kaldı baya yaza doğru net karar verilir diye düşünüyorum1.5 turbo benzinli versiyonu beklenir gibisinden emişti Sinan reis ama
yaza doğruysa eğer 1.5 turbo benzinli versiyon gelmiş olabilir daha net bakılır beğenmeyenler var ama ben çok sevdim yeni civicAbi babam geleneksel adam biraz golf de tsi var diye golf almamıştı genelde bi japon hayranlığı var corollaya gideceğine bari buna baksın bi şimdilik, arada kaldı baya yaza doğru net karar verilir diye düşünüyorum
Kullanana kadar bi ön yargı vardı bende de arkadasım gazladı hadi bi binelim diye sağolsun Honda inallarda bi görevliler var abi cvt düz vites diyen mi istersin opakla Metaliği karıştıran mı hani allahtan biliyoruz bişeyler de kendimiz araştırıyoruz bilmeden almaya gelenler yandı valla listeye bakarak arabayı yaşamadan satmaya çalışıyorlaryaza doğruysa eğer 1.5 turbo benzinli versiyon gelmiş olabilir daha net bakılır beğenmeyenler var ama ben çok sevdim yeni civic
Bence cıvıc mantıklı corolladansa tasarımını ben çok beğeniyorum uzay ve farklı birde araç heybetli duruyor düz vites düşünülebilir performansı nasıl bilmiyorum kullanmadım ama dedikleri gibi 1.5 turbo beklenir onu alırsan ömürlük binilir o aracaKullanana kadar bi ön yargı vardı bende de arkadasım gazladı hadi bi binelim diye sağolsun Honda inallarda bi görevliler var abi cvt düz vites diyen mi istersin opakla Metaliği karıştıran mı hani allahtan biliyoruz bişeyler de kendimiz araştırıyoruz bilmeden almaya gelenler yandı valla listeye bakarak arabayı yaşamadan satmaya çalışıyorlar