Samsun da düşünüyorum bir kac yere basvurdum olma ihtimali var yani istanbulda da is imkani çok banka üzerine
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sen bana özelden bir mail adresi atarsan sana bir mail atayım kurumsal.
Samsun da düşünüyorum bir kac yere basvurdum olma ihtimali var yani istanbulda da is imkani çok banka üzerine
Prim veriyorlarmiydi abi eleman basina ?Sen bana özelden bir mail adresi atarsan sana bir mail atayım kurumsal.
Prim veriyorlarmiydi abi eleman basina ?
Teşekkürler mail adresimi attimŞirketin aylık personel ihtiyacı maille bize gönderilir. Eğitimini tamamlamış iş arayan her arkadaşıma bu mailleri gönderiyorum. Bu 4 yıllık bitirmiş kardeşimiz belki bir iş bulur kendine göre. Temennim budur.
Prim ne kadar peki eleman basina ? Koc veriyor cunku ama boyutunu unuttumŞirketin aylık personel ihtiyacı maille bize gönderilir. Eğitimini tamamlamış iş arayan her arkadaşıma bu mailleri gönderiyorum. Bu 4 yıllık bitirmiş kardeşimiz belki bir iş bulur kendine göre. Temennim budur.
Prim ne kadar peki eleman basina ? Koc veriyor cunku ama boyutunu unuttum
Teşekkürler mail adresimi attim
Forumdan mesaj attimgelmedi![]()
Forumdan mesaj attim
Vay anasını be, şaşırtmadı
Vay anasını be, şaşırtmadı![]()
@istanbul @alfonso mesaj geldi abi ilgilendiğiniz için teşekkürler bana uygun ilanlar var başvuracağım
@istanbul @alfonso mesaj geldi abi ilgilendiğiniz için teşekkürler bana uygun ilanlar var başvuracağım
Sormamda sakınca yoksa siz ne is yapıyorsunuz şuanValla 2001 yılında mezun oldum, 7 yıl sgk sız sürüne sürüne günde 12 saaten fazla çalıştım. İşsizlik ve kayıp geçen yılların acısı düşündükce canımı sıkar.. O yuzden elimden geldiğince aynı sıkıntıları başkaları çekmesin, işsiz kalmasın diye bir sürü arkadaşıma elimden geleni yaparım. Elimden gelen şirketin bize eleman ihtiyaçları için gönderdiği bülteni sizlerle paylaşmak.
Sormamda sakınca yoksa siz ne is yapıyorsunuz şuan
Otokoç un bana gore ilanlari var aktif araç satis sorumlusu gibi ama tam olarak nasıl oluyor şartlar nedir hic bir bilgim yok bilginiz varsa size soracaktımNotebook tamiri.