https://www.instagram.com/p/BSqpQOlj3yM/
Sen nasıl bir güzelliksin beee...
ya harika. fiatın yaptığı en güzel araba ya. abi mükemmel.https://www.instagram.com/p/BSqpQOlj3yM/
Benim için bu araba hala Fiat değil benim için Mazda. Aradaki tek fark motor. Zaten motoru sayesinde daha başarılı olarak kabul ediliyor.ya harika. fiatın yaptığı en güzel araba ya. abi mükemmel.
alt yapı tamamen mazda. içi desen aynı bitek tasarım ve motor farklı. va bu 2 farklılık iki araba arasındaki tercihi belirleyecek farklılıkBenim için bu araba hala Fiat değil benim için Mazda. Aradaki tek fark motor. Zaten motoru sayesinde daha başarılı olarak kabul ediliyor.
Tasarım ikisinde de ayrı güzel. Esas olay tamamen motor.alt yapı tamamen mazda. içi desen aynı bitek tasarım ve motor farklı. va bu 2 farklılık iki araba arasındaki tercihi belirleyecek farklılık
motor ve fiyat eğer çok uçuk bi fiyatı olmaz ise tercih edilebilir bi araç.Tasarım ikisinde de ayrı güzel. Esas olay tamamen motor.
hoşgördük, haftasonu geldi vizelere ara geldi bakayım dedim bi@motorsinann hoşgeldin çiçeğim, operum![]()
iyi yapmışsın abihoşgördük, haftasonu geldi vizelere ara geldi bakayım dedim bi![]()
hoşgördük, haftasonu geldi vizelere ara geldi bakayım dedim bi![]()
sınavlar çok şükür güzel yaiyi yapmışın, n ası gidiyo sınavlar? Proje videolarını ilgiyle takipteyim![]()
sınavlar çok şükür güzel ya
nasıl beğeniyor musun arabamızı sesi güzel mi
kesicez sesini, şasiyi de kısaltıcaz tüm sıvıların basınç ve sıcaklık saati olacak sınavlar bitsin anasını ağlatıcaz alüminyum gövde olacak motoru da ilerleyen dönemde 1.6 ya çevircezhe ya egsoza falan gerek yok direk ciğerden dinlemek güzel![]()
instagrama hikaye atıyorum dur sana wpden atayım ins hesabını da verde taciz ay şey takip edeyim seniVideolar nerde yav bizde izleyek.
ceykoz benim instagram hacım gt yaparıkinstagrama hikaye atıyorum dur sana wpden atayım ins hesabını da verde taciz ay şey takip edeyim seni
şahin motoru değil miydi o yav?kesicez sesini, şasiyi de kısaltıcaz tüm sıvıların basınç ve sıcaklık saati olacak sınavlar bitsin anasını ağlatıcaz alüminyum gövde olacak motoru da ilerleyen dönemde 1.6 ya çevircez
1.3 motor 131 murat motoru vardı dışarda hoca bunu takın dedişahin motoru değil miydi o yav?
1.3 motor 131 murat motoru vardı dışarda hoca bunu takın dedi
motoru aldık tezgaha 2 kişiyiz krank kitlemiş motor leş gibi yanık kokuyor zar zor silindir kapağını açtık içerisi olduğu gibi kurum 3. silindirin 2 kompresyon sekmanı kilitlemiş, komple dağıttık temizledim bir güzel sekmanları söktüm benzine yatırdım pistonları bloku makine ile zımpara yaptık iyice temizledikkeçe değiştik sekmanları dizdim yağ sekmanları çok sıkı olmadı hocada dedi sonradan 1.6 atarsınız bu 1.3 dedi öyle topladık taktık bizde
hele bi yürütelim 1.6 da atarız 2.0 da