Ooo hayırlı olsun başkan, yaza düğün inşallahAnnem bana kız bulmuş
@bedirhan. @DuzboruDownpipe E60 gördüm mü aklıma siz geliyorsunuz beyler nedense
Bir de böyleleri var.
E60 candır hacıOoo hayırlı olsun başkan, yaza düğün inşallah
@bedirhan. @DuzboruDownpipe E60 gördüm mü aklıma siz geliyorsunuz beyler nedense![]()
Senden sonra banada bu el atarsa kız bulma konusunda valla büyük sevap işler hem sizleri nikah şahidi falan yaparım. Şaka bir yana Allah mesud etsin abimmmmmmmm
.
Knk akşamları piyasa yapak bunla
O zaman F10 geç G30 yapayım ben seniE60 candır hacıAma beni görünce aklına F10 falan gelsin bari @DuzboruDownpipe ile bir mi tutuyon beni
![]()
![]()
BU NE CESARETTİR YARABBİ SENİ TANIMAK İSTİYORUM YİĞİDİM
yapalım knkKnk akşamları piyasa yapak bunla
çok güzel ama knk yaaaaaaaaaaaaaaapaçiiii
Eyvallah hacı emmi senin gibi W222 olamasak daO zaman F10 geç G30 yapayım ben seni![]()
Oysa ben seni övmüştüm, sen beni gömdün eyvEyvallah hacı emmi senin gibi W222 olamasak da![]()
Ne bisiklet aldın abi?+ bakım parça maliyetinin uygunluğu da giriyor devreye. Aldığım bisiklete bile 6 ayda bi 75 liraya bakım yaptırmam gerekiyormuş yoksa garanti kapsamı dışındaymış asdfasdfasdf
Ne bisiklet aldın abi?
Sen bianchi'ni itekle ben arkadan geliyom sedona city bike ile HAKAN Reisssssssbianchi kanks
Sen bianchi'ni itekle ben arkadan geliyom sedona city bike ile HAKAN Reisssssss.
Hayırlı olsun abi güle güle bin. Eskiden öndeki bianchi logosu metal olurdu yenilerde stickera geçti namussuzlarbianchi kanks