Cehennem virajı?Siz ne düşünüyosunuz?
Ekli dosyayı görüntüle 6078
Cehennem virajı?Siz ne düşünüyosunuz?
Siz ne düşünüyosunuz?
Yeşil? Green? nurburgringe ithafenSiz ne düşünüyosunuz?
Kardeş ben çok pis sızdım akşam ya. Sabaha karşı kalkınca... Yazık oldu maçlaramillet real bayern maçını izliyo dicem benden başka bi @berkertekin abi izliyodur onun harici forumun futbolla arası yok![]()
Bence isim vermeden önce bir kahramanlık yapmasını bekleyelimSiz ne düşünüyosunuz?
Varsa da bana gelmezvideodan sonra CH-R çok mantıklı geldi aslında bi düşündümmde her allahın günü gazlamaya gitmeyecez memur adam olacaz benzinde bu gidişle zaten düşmez yanlız yorumlarda lpg muhabbeti dönmüş ona koptum @berkertekin abi var mıdır hybirde lpg çözümü xdxd
devlet tiyatrolarında salon kirası yok, reklam tanıtım giderleri çok az. Vergi ödemedikleri için bilet fiyatı da düşük tutulabilir. Özel tiyatroların bilet fiyatında % 18i direk vergi, + salon kirası + tanıtım pazarlama vs. Tiyatro gruplarına verilen ücretler var daha. Pahalı olan özel tiyatrolar değil, ucuz olan devlet tiyatroları. 30 liralık özel tiyatrosundan kâr hanesine çok az bi birim kalıyor. Sponsor yoksa daha kötü.
Kardeş ben çok pis sızdım akşam ya. Sabaha karşı kalkınca... Yazık oldu maçlara![]()
Onu bırak, haberleri derlenmiş şekilde yayınlanmadan da uyandımValla yazık olmuş reis çok tatlı maçlardı
Günaydın herkese huzurlu sabahlar
Abbouv klişe geldi kaçın
Pahalı olan arabalar değil, vergiler çok'a bağladın ya yineKim ne kadar kâr ediyor bilmem ama olan hep vatandaşa oluyor.
Onu bırak, haberleri derlenmiş şekilde yayınlanmadan da uyandım![]()
Valla ben daha orantısız zenginliğe sahip bir tiyatro sanatçısı görmedim, duymadım. Zaten çoğunun sinemaya ve dizilere atlama nedeni de maddi zorunluluk oluyor. O yüzden tiyatro bilet fiyatlarını gayet makul buluyorum.Abbouv klişe geldi kaçın
Pahalı olan arabalar değil, vergiler çok'a bağladın ya yineKim ne kadar kâr ediyor bilmem ama olan hep vatandaşa oluyor.
çok pis azdım olarak okudum şok geçiriyodumKardeş ben çok pis sızdım akşam ya. Sabaha karşı kalkınca... Yazık oldu maçlara![]()
klişe değil, organizasyon sektörünün içinden gelen biri olarak yazıyorum, birine vergi yok birine vergi var ve % 18 vergi rakamı yok sayılacak vergi değil
ve bu saaaadece biri.
alksjfaşöşleövlş xDçok pis azdım olarak okudum şok geçiriyodum![]()
Ben onu bunu bilmem valla, aldığım hizmete bakarım. Laf aramızda devlet tiyatrosu kupkuru geçiyor. Özelde hem ünlü görüyosun hem dolu dolu geçiyor.
devlet tiyatroları güzel, sadece meşhur oyuncuları yok.
Bu konu benim biraz yumuşak kanım, özel tiyatrolara bilet satarken günde 5 kişi devlet tiyatroları ucuzken bu niye pahalı diye laf ediyordu![]()