Yasina hurmet ediyoruz falan da yani berker abi meclisten disari siracinin sahidi bozaci be kardes
Yasina hurmet ediyoruz falan da yani berker abi meclisten disari siracinin sahidi bozaci be kardes
Benzinli binsen elinde sonunda zaten satacaksın iki türlü de ömür boyu binemeyeceğime göre en azından tüp taktırıp cebimi zorlamam.
Adam genc gosteriyor kanka.berker abinin mention'da olduğu bi gönderi içersinde yaşla ilgili laf sokarken berker abiyi meclisten dışarı bırakmaya çalışmak seni kurtarmaz kaptan tehlikeli sularda yüzüyorsun
![]()
Adam genc gosteriyor kanka.
Valla o arabaya olan sevdam için her şeyi göze alırım.tamam da yiğidim motor ömrünü yarı yarıya düşüyorsun, bu sefer de motor yaptırma maliyeti çıkacak. inanmıyosan aha @berkertekin abiye sor
Siz anladınız
Sakalları kessem maksimum 18 gösterdiğim doğrudur. Ama kaptanı bunların kurtarmayacağı da doğrudurAdam genc gosteriyor kanka.
Valla o arabaya olan sevdam için her şeyi göze alırım.
Siz anladınız
Ekli dosyayı görüntüle 6255
Sakalları kessem maksimum 18 gösterdiğim doğrudur. Ama kaptanı bunların kurtarmayacağı da doğrudur![]()
tamam da yiğidim motor ömrünü yarı yarıya düşüyorsun, bu sefer de motor yaptırma maliyeti çıkacak. inanmıyosan aha @berkertekin abiye sor
Pekiyi benzin parasını da göze alabilir misin genç? İyi bir otogaz sistemi 2.000 TL den başlıyor desek, onu taktırmak yerine yılda 1000TL fazladan yakıt parası vermeyi göze almaz mısın?Valla o arabaya olan sevdam için her şeyi göze alırım.
Alacağımdan değil lakin o kadar bir bütçe olsa elimde 406 ilk seçenek olur.Babam da seviyor zaten bizim için biçilmiş kaftan.alma hacıııı))
Allah affetsin ilk gördüğüm o 1sn'lik sürede mermiden başka bi sey gördüm dedim ohaberker abinin mention'da olduğu bi gönderi içersinde yaşla ilgili laf sokarken berker abiyi meclisten dışarı bırakmaya çalışmak seni kurtarmaz kaptan tehlikeli sularda yüzüyorsun
![]()
Abi hayır bende benzinli binmek isterim lakin bilemiyorum.Neyse ya alacak değilim zaten ama benzinli tüplü fark etmez o bütçe için çok efsane araba.Ama bir tane kanser olanı denk gelirse oda ayrı bela.Pekiyi benzin parasını da göze alabilir misin genç? İyi bir otogaz sistemi 2.000 TL den başlıyor desek, onu taktırmak yerine yılda 1000TL fazladan yakıt parası vermeyi göze almaz mısın?
Allah affetsin ilk gördüğüm o 1sn'lik sürede mermiden başka bi sey gördüm dedim oha
Bede aynı tepkiyi verdim dedim iş fisting olaylarına nasıl geldi ama sonradan anladımAllah affetsin ilk gördüğüm o 1sn'lik sürede mermiden başka bi sey gördüm dedim oha
Insan alisik olmaya varsin tabiAllah affetsin ilk gördüğüm o 1sn'lik sürede mermiden başka bi sey gördüm dedim oha
Mudur mudur mudur