Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynen. Teleservice çok fena çok. :D Giden gelmiyor. Sağlamı göndersen bozup geri yollarlar. O cinsten bir yer. Benim telefonun ekranı kırıldığında normal şartlarda hiç aklıma yatmayacak hareket olmasına rağmen tereddüt etmeden garantisini bozup Kadıköy Hasanpaşa'da bir telefoncuya götürdüm. Cep telefonu hastanesi diye bir yerler çıktı, makul arızalar olursa yarım saatte yapıp veriyorlar cihazı. Öyle yerleri tavsiye ederim. Benim gittiğim yer Hasanpaşa Polis Karakolu'nun Boğa tarafı karşı çaprazında kalıyordu. Orada 2 tane yer var öyle. Bir tane de Kadıköy Belediyesi'nden Boğa'ya doğru çıkarken Söğütlüçeşme Cd. üzerinde yeni yapılan katlı otopark karşısında vardı. Orada belediyenin karşısında da birkaç yer daha var ama ne kadar nitelikli olduklarını bilemiyorum.
Ben bu kadar temiz infoyu bir de CS oynarken veririm aga. :D

Bir araba alırsın, devlet der ki "banane banane bana da al bir tane der alırsın" Yahu üstüne bir de motor vergisi niye alıyorsun devlet baba!! Biz para kazanmıyah mı? Nasıl para biriktirecegiz? Araba da hayal, ev de hayal, evlilik de hayal. Sevmek bile çok bu ülkede.

Büyük güne 48 saatten az kaldı.Düşünceleriniz neler?

chelsea alır

2,40 Oran güzel
2017-04-14 (2).png

Son düzenleme:
Ekli dosyayı görüntüle 6238

2 defa şu servise yaptırdım hiç sıkıntı yaşamadım
tamam abi. Yazdım bunu teleservice gitmem o kesin.
Aynen. Teleservice çok fena çok. :D Giden gelmiyor. Sağlamı göndersen bozup geri yollarlar. O cinsten bir yer. Benim telefonun ekranı kırıldığında normal şartlarda hiç aklıma yatmayacak hareket olmasına rağmen tereddüt etmeden garantisini bozup Kadıköy Hasanpaşa'da bir telefoncuya götürdüm. Cep telefonu hastanesi diye bir yerler çıktı, makul arızalar olursa yarım saatte yapıp veriyorlar cihazı. Öyle yerleri tavsiye ederim. Benim gittiğim yer Hasanpaşa Polis Karakolu'nun Boğa tarafı karşı çaprazında kalıyordu. Orada 2 tane yer var öyle. Bir tane de Kadıköy Belediyesi'nden Boğa'ya doğru çıkarken Söğütlüçeşme Cd. üzerinde yeni yapılan katlı otopark karşısında vardı. Orada belediyenin karşısında da birkaç yer daha var ama ne kadar nitelikli olduklarını bilemiyorum.
garantiyi bozmak istemiyom abi. Sanırom en mantıklı sms infocomm gibi duruyo

sms infocomma göndermenizi söylediler yani. Hmm akşama ararım bakalım bana ne diyecekler.
Valla yolun dönüp dolaşıp teleservise doğru götürürse seni hemen değiştir yolunu. O zaman dediğim yerlere bakabilirsin. Ben de garantili aldığım bir ürünün garantisini sonuna kadar aslanlar gibi kullanma taraftarıyımdır. Ama gözümün önünde yanımda arkadaşımın biçare çırpınışlarını görünce vazgeçtim Asus'un garanti hizmetinden. Zaten telefon çok pahalı birşey değil dedim, boşver. :D

Valla yolun dönüp dolaşıp teleservise doğru götürürse seni hemen değiştir yolunu. O zaman dediğim yerlere bakabilirsin. Ben de garantili aldığım bir ürünün garantisini sonuna kadar aslanlar gibi kullanma taraftarıyımdır. Ama gözümün önünde yanımda arkadaşımın biçare çırpınışlarını görünce vazgeçtim Asus'un garanti hizmetinden. Zaten telefon çok pahalı birşey değil dedim, boşver. :D
en son çare öyle yapacam artık. Önce çamlıcadaki merkeze giderim. Olmazsa sms infocomma giderim. O da olmazsa garantiyi bozacaz artık.

Üüfff.. Bu toplanmaz ya. Kimse o zahmete girmez. Sağlamının ederinden fazla masraf lazım. Parçacılar alıp parçalar bunu. Ön lastikler de iptal, baloncuk filan çıkarmış. Sadece arka 2 ultragrip para eder. :) Ayna, koltuk kafalığı, vites topuzu filan toplayıp okuturlar. Hatta bu ince ince şimdiden parçalanmaya başlamış gibi geldi bana. :D

Nasıl haşat arabaları topluyorlar bu mu toplanamayacak
Kesin toplarlar sıfır gibi:)
Şöyle toplayabilirler, bunun gibi başka patlak bir Civic HB ile ikisini birleştirebilirler. Olursa ancak öyle olur. :) Başka türlü bunun onarılamaz parçalarını yenilemek çok ciddi maliyetli olur.
Imkan olsa da bunu alır pist arabası yapsak :)arka çamurluğu falan çekiçle vura vura duzeltiriz çok düzgün olmasına gerek yok:D camların yerinede plastik falan takarız, motor şanzıman zaten değişecek, başka değişmesi gereken kaporta parçalarını da hurlalıklardan buluruz:D:D olmazmı?

Imkan olsa da bunu alır pist arabası yapsak :)arka çamurluğu falan çekiçle vura vura duzeltiriz çok düzgün olmasına gerek yok:D camların yerinede plastik falan takarız, motor şanzıman zaten değişecek, başka değişmesi gereken kaporta parçalarını da hurlalıklardan buluruz:D:D olmazmı?
8. Virajda arka tarafı bırakır ama komple :D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...