1 jant,1 lastik,aks başı,rotlar,davlumbaz,rot balans ayarı kısaca alt takımda ecük sıkıntılarımız var
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
olm kaç bin kmde sizin araba?
Abi km den değil küçük bi kaza yaptım diyelim
naptın naptın ?
Kaldırıma çıktım hacı 1.5 şerit sayılabilecek yolda 0403 sıkıştırdı 700-800 masrafı var lastik hariç jant dahil
obaaa geçmiş olsun sende falan bişi yok dimi :S
Yok ben sapsağlamım orda da stepneyi takıp devam ettim
Haydeee, geçmiş olsun hacım Allah korumuş
Bu yüzden r9 DİESEL.Kuş serisinin benzinlilerini iyi bilirim, yalnız dizeliyle hiç uğraşmadım. Ama bu bilgi doğrudur. Alt takımlar sağlam sorunsuz filan denirdi ama arabanın geometrisinde hiçbir zaman büyük yük binmezdi ön düzene. Virajlarda bile araba öne yığılmadan önce arkayı bırakmış oluyordu. E aktarma da arkadandı, sadece motor ağırlığı vardı üstünde. O da dizel motorla artış gösterdiyse normaldir sukoyvermesi![]()
GTD <3Bu yüzden r9 DİESEL.
Sevilmeyecek gibi değil ki. Bence en başta tasarımı çok başarılıydı. Çok iyi yol tutuyor, park manevralarında çok iyi, iç mekanı 4 kişilik olmasına rağmen ihtiyaç halinde 5 yarmayı taşıdığına bizzat yaşayarak şahit oldum. Hatta arka ortada ben oturuyordum. Düşük hızlarda seri. İç mekan kalitesi Focus Mk1 gibi, eskimeyen cinsten. Tek sorunu hız arttıkça tüketimin çok fazla artmasıydı.Eski ka ya hayranım nedensiz bi sevgi var içimde![]()