Denizli tayfa onlayn![]()
Erkenciyiz abiii [emoji1][emoji1]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Denizli tayfa onlayn![]()
Dur bi bakalımİş var mı iş çalışmaya gelelim biz oraya [emoji23][emoji23]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sabah sabah kolum kırılıyordu yahu. :/ Yeğen kanepe tepesinden kolum atladı. Son anda büktüm ettim birşeyler yaptım refleksle, öyle kurtardım. Resmen DembaBa bacağı gibi oluyordu
Evribadi günaydın. Müsadenizle Godfather kornalı AS250'yi alınca psikopata dönen yeğenimin yanına dönüyorum
Ekli dosyayı görüntüle 6347
Ekli dosyayı görüntüle 6348
Ekli dosyayı görüntüle 6349
Günaydınlar efenim nasılsınız inşş
Dersaneye gidicem kahvaltı yapıyorum işte noolsun. Taunusu revizyona sokuyo musunuz sonundasanayii stayla koşturmaca, senden nbr?
Çok işi var bunun ya... Uğraşanlara kolay gelsin valla.
Dersaneye gidicem kahvaltı yapıyorum işte noolsun. Taunusu revizyona sokuyo musunuz sonunda![]()
aynen motor yapılmış tamircide şu an beklemedeÇok işi var bunun ya... Uğraşanlara kolay gelsin valla.
Günaydın şu içerdeki F30'u rica edebilir miyimGünaydın millet seçin beğenin alın![]()
![]()
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yok biliyorum sizin makineyi de arkada gördüm heralde bişiler var dedimaynen motor yapılmış tamircide şu an beklemede)
karbüratör sıkıntısıYok biliyorum sizin makineyi de arkada gördüm heralde bişiler var dedim![]()
Geçmiş olsunkarbüratör sıkıntısı![]()
Dur bi bakalımkanka bölüm neydi senin
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Öncelikle günaydın herkese.![]()
@alfhonso Hacım kusura bakma anca yazabiliyorum. Keyifler iyi gibi, yazdan nefret ettiğim için her şeyden sıkılmış gibiyim ama bi o kadar da tempoluyum. Önümüzdeki ay turnuvam var bakalım belki yurt dışına falan çıkabilirim belki.
Onun dışında; Audi'yi sattım. Ve inan bana satmadan önce çektiğim fotolarda hep makinanın hafıza kartındaydı. Kartı bulduğumda fotoları editleyip atarım inşallah.![]()