Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sabah sabah kolum kırılıyordu yahu. :/ Yeğen kanepe tepesinden kolum atladı. Son anda büktüm ettim birşeyler yaptım refleksle, öyle kurtardım. Resmen DembaBa bacağı gibi oluyordu :(

Evribadi günaydın. Müsadenizle Godfather kornalı AS250'yi alınca psikopata dönen yeğenimin yanına dönüyorum :D
upload_2017-4-18_10-41-37.png

upload_2017-4-18_10-42-1.png

upload_2017-4-18_10-42-31.png

Öncelikle günaydın herkese. :)

@alfhonso Hacım kusura bakma anca yazabiliyorum. Keyifler iyi gibi, yazdan nefret ettiğim için her şeyden sıkılmış gibiyim ama bi o kadar da tempoluyum. Önümüzdeki ay turnuvam var bakalım belki yurt dışına falan çıkabilirim belki.

Onun dışında; Audi'yi sattım. Ve inan bana satmadan önce çektiğim fotolarda hep makinanın hafıza kartındaydı. Kartı bulduğumda fotoları editleyip atarım inşallah. :)

Öncelikle günaydın herkese. :)

@alfhonso Hacım kusura bakma anca yazabiliyorum. Keyifler iyi gibi, yazdan nefret ettiğim için her şeyden sıkılmış gibiyim ama bi o kadar da tempoluyum. Önümüzdeki ay turnuvam var bakalım belki yurt dışına falan çıkabilirim belki.

Onun dışında; Audi'yi sattım. Ve inan bana satmadan önce çektiğim fotolarda hep makinanın hafıza kartındaydı. Kartı bulduğumda fotoları editleyip atarım inşallah. :)

Neden sattın abi Audi'yi?
Güzel aletti yav

Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi

1 hafta oldu bronşitim gecmedi. Verdikleri ilaçlar bi işe yaramıyor. Bu öksürük nasıl geçicek merak ediyorum. DOktorm geçmez ise 15 gün sonra gel dedi. O vakti bekliyorum. İnşallah geçer.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...