Valla bende fransız ablaları olsa fena harcarım ama yok işte.Yalnız hanım kızımız çok güzelmiş ya fransız hatunları kalp ben
Valla bende fransız ablaları olsa fena harcarım ama yok işte.Yalnız hanım kızımız çok güzelmiş ya fransız hatunları kalp ben
he cnmForumda bi tane vagcı vardı la adını unuttum nerde o ?
Forum ana sayfamın çivisi çıktı birden birebana diiiyyyyy
Yıllarca her yıl 150+ kitap okuyunca ister istemez alışıyor insan hızlı okumayaOkuduğunu anlayarak oku
Ben yazdığımdan daha yavaş okuyorum hiç sorma![]()
Dizi sitelerinden şüpheleniyorum artık. Başka bir falsom yokartık google adwords neler algıladıysa aramalarında![]()
herkes sen ben gibi değil ki knk@Iskender hiçbirşey'i birleşik yazan editörlerine ulaş küfret şunların
Olum sen değilsin la shdjsjhe cnm
bi de benim daha önce bi kaç defa test ettiğim m5bilişim gibi sitelerde hep metinler olduğu için daha çok sinirlendim kelimelerin birbiriyle alakası yok
misafir içerde oturuyor sövecekler şimdi daha da 122ye de çıkamadım 108i geçemiyom
Troll de mi yapmayak yöneticimkim ben mi ? Çok yanlış tanımışın![]()
gördüm knk valla başım ağrıdı yaza yazaskorlara bak 118i görürsün zaten sonra gelirim ben![]()
gördüm knk valla başım ağrıdı yaza yaza![]()
Berkinka karşim istifa ettimiydi ne olduydu
Yedekte forvet yokStoperde tosic-mitrovic ikilisini hayal ettikçe tişörtü kafama geçirip why god diye bağırıyorum..
Beşiktaş tarihinin en önemli maçına son bir saat abi.Taktik maktik yok bam bam bamYedekte forvet yokÖmer de sakatmış... Kaç yerden sıkıntı var hoooooffffffff
Bam gümü bilmem de, sakarlık yapmamaları lazım. Ne yapıp ne edip doğru düzgün oynamaları lazım. Tek endişem oBeşiktaş tarihinin en önemli maçına son bir saat abi.Taktik maktik yok bam bam bam