kelebek ya o Allahtan cıvatalar motora girmemiş, burada olsa o işlemi sana bedavaya yapardık yaEkli dosyayı görüntüle 6375
@motorsinann hacı işaretlediğim milin yuvası çok gevşemiş, hem boşluk yapıyor hem tam kapanmıyormuş (tam açılmıyor da olabilir bişi tam olmuyo işte) gaza şiddetli basıp çekince normale dönüyormuş ama ordan hava alıyormuş. Vidalar yalama yapmış hep tam oturmuyormuş tornadan geldi 80 teleye ayarlaydık, tamir takımı yok yenisi dünya para o yüzden tornayla hallettik geri takıp ayarlancak şimdi
kelebek ya o Allahtan cıvatalar motora girmemiş, burada olsa o işlemi sana bedavaya yapardık yaneyse tüketim ne alemde şimdi
Gaz ayarı için aracı bilgisayara mı bağlıyorlar?
Bu Talisca nasıl bir şey ya
ışıklarda kıçı sağa ata ata 2. vitese kadar gidiyor yani80 lira tornacıya verdik 30 lira da tamirci aldıKelebek mili baya gevşemiş haldeydi onu ayarlamış tornacı. Yakıt depo boşaldıktan sonra belli olacak malum yol bilgisayarımız yok
Yalnız performansta ciddi değişim var,2 marşta çalışan araba tek marşta alıyor, sabah ilk çalıştırmada bile 900-1000 devir arasında takılıyor gaz ayarını da yaptırınca araba muazzam rahatladı. Göstergelerde sıkıntı vardı bi ona ayar çektik dün o yüzden sıfırladığımız km sayısı değişti tekrar depoyu doldurup km bakmamız gerekecek ama eminim ki düşmüştür devir 2bin bandına takılı haldeydi çünkü. Bi de arabanın serilik değişti, zaten iyiydi şimdi ara hızlanmalarda falan arkaya yapışıyoruz
ışıklarda kıçı sağa ata ata 2. vitese kadar gidiyor yani![]()
Ordaki maçı izleyemedim de bu maç çok fena namussuzÇok değişik bişi, ordaki maçta çok kötüydü bugüne saklamış kendisini. Ceza sahasının dışında rövaşata deniyor falan fena fena
Usta yaşıyon mu yavışıklarda kıçı sağa ata ata 2. vitese kadar gidiyor yani![]()
Ordaki maçı izleyemedim de bu maç çok fena namussuz
Baba böyle de aldılar yaniordaki maçta talisca iyi olsaydı turu alıp gelmişti bjk
Baba böyle de aldılar yani![]()
yaşıyorum çiceğimmmm sen yaşıyor musunUsta yaşıyon mu yav
Yaşıyorum ama bir yılandan fazla süründüğümüz doğrudur.yaşıyorum çiceğimmmm sen yaşıyor musun
ya hiç sorma ya polo tdı Devamlı Servise Giden ( DSG ) aldım adı gibi devamlı servise gidince yoğunluktan ötürü foruma giremedim sattım onu leon efar alcam şimdiYaşıyorum ama bir yılandan fazla süründüğümüz doğrudur.
Sen uzun süre girmeyince Leon aldı forumu bıraktı falan dediler
Hahahahhaha DSG açılımı iyimiş hahhaya hiç sorma ya polo tdı Devamlı Servise Giden ( DSG ) aldım adı gibi devamlı servise gidince yoğunluktan ötürü foruma giremedim sattım onu leon efar alcam şimdi