Geçen burada bahsetmiştim, carpex buğu engelleyici aldım uyguladım diye. İşe yaramasını geçtim daha kötü oldu. Camlar önceki hâlinden daha fazla buğu yapıyor. Almayın, aldırmayın, hediye gelirse kullanmayın.
![]()
bir ipucu vereyim camlar ne kadar temiz olursa buğu o kadar az olur .
Aracın içindeki maddeler buharlaşıp cama yapışırlar bugunun bir nedeni de budur mesela torpido koruyucu kullanıyorsanız - kalitesiz birşeyse buda yapar kalorifer peteğinizde vb. Kaçak varsa antifriz buharlasip camlarda yağlı bir katman oluşur , mesela araç içinde parfüm sikmayin
Alkol ile camları silerseniz (izopropil olabilir) buğu olma olasılığı daha az olur .
Birde kesinlikle camlara dokunmayınsilerken düz hareketler yapmaya özen gösterin .
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bi de camdan yansıma yapıyor vatan hainleri sahte ürün satıyorlarGeçen burada bahsetmiştim, carpex buğu engelleyici aldım uyguladım diye. İşe yaramasını geçtim daha kötü oldu. Camlar önceki hâlinden daha fazla buğu yapıyor. Almayın, aldırmayın, hediye gelirse kullanmayın.
Abi bana bi şeyler oluyo 112'yi arayın
pink floydun nadide eserini sertaçortaç'tan dinleyin bi de
Abi bana bi şeyler oluyo 112'yi arayın
Tutamadınız mı?112nin numarası kaçtı ?
Tutamadınız mı?
Bizi m5'in arkasına bağlayıp köprüden geçecekler bu kadar kötü espri yaptığımız içinsafsdfasdasfasd berkin bu iğrenç esprilerimize dayanamayıp banlamasa bari![]()
![]()
![]()
![]()
şöyle bir mustangim olsa birde yüklü binlik olsa off tadından yenmez yanlız tuborg bayi arabalarına benzememiş mi? adqwdq bu model valla sürekl bmw merco tokatlardım şaka makinası gibi takılrdım ortalarda zevk için oturur marşa basar motorun sesini dinlerdim
Şu far sökme olayı çok cool ya![]()
Alırım aklını superchargera hava yetiştirebilmek için farı sökülmüş srt ile tokatı basarım
Denizli sokaklarında yan yan![]()
şöyle bir mustangim olsa birde yüklü binlik olsa off tadından yenmez yanlız tuborg bayi arabalarına benzememiş mi? adqwdq bu model valla sürekl bmw merco tokatlardım şaka makinası gibi takılrdım ortalarda zevk için oturur marşa basar motorun sesini dinlerdim
bencede reis bu görseli kullanmamın amacı aynı çizgi ve renklere sahip fiesta tuborg araçları idilogo iptali bence bu arabaya hakaret, o güzelim shelby yada mustang logosu kesın olmalı