gece gece ii gelir
knk kızın sesi çok olgun ve oturmuş. Müziği açtığım zaman çok şaşırdım valla tipiyle uyumlu değil çok beğendim ama
knk kızın sesi çok olgun ve oturmuş. Müziği açtığım zaman çok şaşırdım valla tipiyle uyumlu değil çok beğendim ama![]()
Ahali gunaydin. Viaportta nike magzasi var. Orda faiş indirimler oluyor. 230 luk ayakkabiyi 130 liraya aldim.. Hanimada 200 liralik ayakkabiyi 133 tl aldim. Yaz geliyor. Ayakkabi lazimsa gidin bir bakin derim..
Ayağıma uyar/uymaz bilemediğim için (kalıp farklılıkları vs.) almadım hiç. Ama spor ayakkabı alacaklar için korayspor ve barcin siteleri güvenilir diye duydum bir çok kişiden.internetten ayakkabı alanınız var mı ya ? Bazı sitelerde bazen çok güzel indirimler görüyorum. İnternetten pek çok şey aldım çoğunluğu teknolojik ürünler falan ama ayakkabı almaya çekindim hep
Alacağın ayakkabıyı önce bir normal magazdan bul beyen dene. Mesela New balance mağzasına girip ayağına uyup uymadığını dene. Ayakabının marka kodunu alıp internette bak. Muhtemelen ınternette ucuz olcaktır. Zaten ayağına uyan model numarasınıda biliyor olacağından sıkıntı çıkacağını sanmıyorum.internetten ayakkabı alanınız var mı ya ? Bazı sitelerde bazen çok güzel indirimler görüyorum. İnternetten pek çok şey aldım çoğunluğu teknolojik ürünler falan ama ayakkabı almaya çekindim hep
Ayağıma uyar/uymaz bilemediğim için (kalıp farklılıkları vs.) almadım hiç. Ama spor ayakkabı alacaklar için korayspor ve barcin siteleri güvenilir diye duydum bir çok kişiden.
Alacağın ayakkabıyı önce bir normal magazdan bul beyen dene. Mesela New balance mağzasına girip ayağına uyup uymadığını dene. Ayakabının marka kodunu alıp internette bak. Muhtemelen ınternette ucuz olcaktır. Zaten ayağına uyan model numarasınıda biliyor olacağından sıkıntı çıkacağını sanmıyorum.
internetten ayakkabı alanınız var mı ya ? Bazı sitelerde bazen çok güzel indirimler görüyorum. İnternetten pek çok şey aldım çoğunluğu teknolojik ürünler falan ama ayakkabı almaya çekindim hep
Beyler Lg g2 den Lg G4 de geçmek mantıklımı, Az daha bekleyip Lg G5 'e mi çıkayım.. 1300 tl G4 1900 tl G5..![]()
Morhipodan aldık hep babamla hummellar 100-125 arası oluyo olmazsa geri gönderip bi büyüğünü istiyorım sıkıntı olmuyo
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
Beyler Lg g2 den Lg G4 de geçmek mantıklımı, Az daha bekleyip Lg G5 'e mi çıkayım.. 1300 tl G4 1900 tl G5..![]()
G4 sorunlu abi ya alma bence 2.el temiz g5 al bence
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
Lg G5 için ozaman 4ay daha bekliyem.. Kredi kartında limit yok![]()