Fotoraf çekim özelliği sağlam 1500 civarı telefon öneriniz varmı.
Benim telefon 2.elleri 1500 ama güçük
![Smile :) :)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)
4 inç
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
Fotoraf çekim özelliği sağlam 1500 civarı telefon öneriniz varmı.
Güzel indirim olmuş, bir bakayım dedim viaport neredeymiş 65 km yazısını gördüm kapadım. Bir ayakkabı için gidiş dönüş 130 km, bedava vermeleri lazım o kadar yol gitmek için.
Cidden iyi indirim ama yakın olanların işine yarayacaktır bu bilgi.
Benim telefon 2.elleri 1500 ama güçük
4 inç
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
Xperia m5 1 sene önce 1300 tl almıştım kamerası baya iyi isterseniz örnek bir kaç şey atabilirimFotoraf çekim özelliği sağlam 1500 civarı telefon öneriniz varmı.
G5 de ghost screen problemi var. Eğer problem olmaz derseniz alın.
Abi bende g4 var sakın almayın nerdeyse herşeyi sorunlu, ısınıyor,şarjı sorunlu, dokunmatiği sorunlu,ekranı yavaş çalışıyor...Beyler Lg g2 den Lg G4 de geçmek mantıklımı, Az daha bekleyip Lg G5 'e mi çıkayım.. 1300 tl G4 1900 tl G5..![]()
Bildirim panelini indirdiginizde yada telefon açılıp kapanırken üstte saat vs bilgilerin hafifçe gözükmesi detayları bilmiyorumGHOST SCREEN NE DEMEK ?
136 km benim arabayla 24 liraya maliyet çıkıyor![]()
Telefonu resetlediğimde düzelen bişey ise alınır, ama telefon resetlensede ekranda bu iz duruyorsa g5 için olan ilgimi kaybederim..
Aynı şey çantalar için geçerli mi?Ahali gunaydin. Viaportta nike magzasi var. Orda faiş indirimler oluyor. 230 luk ayakkabiyi 130 liraya aldim.. Hanimada 200 liralik ayakkabiyi 133 tl aldim. Yaz geliyor. Ayakkabi lazimsa gidin bir bakin derim..
Aynı şey çantalar için geçerli mi?
Sorun yok canın sağ olsun. Bi ara bakarım artık. Çanta fiyatları o kadar saçma ki, hazır böyle bir şey varken alırım bari dedim.İnan hiç dikkat etmedim çantalara .