Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen bahsedilmişti burada deposite'te Nike mağazası var diye. Dün gideyim dedim basın eksprese öğlen çıkma hatasını yaptım, Bakırköy-Yenibosna 10 dk, Yenibosna-İkitelli 1 saat sürdü. Tek nedeni tem'e çıkışlar, Trakya yönü teme çıkış kilit.
Neyse 1 saatin sonunda gittim deposite'e. Nike mağazasının yarısından ileri gidemedim. Ayakkabılar ilerideydi ama bedava sanırım :D, ulaşamadım. @TheAMG56 sormuştu hatırladığım kadarıyla çanta var mı diye, gördüğüm kadarıyla yoktu. Ayakkabı-tshirt-şort-forma gibi şeyler vardı. Elinde baya GS forması olan gördüm çok uyguna mı satılıyor nedir. Gittim ama boş yere gitmiş oldum, gitmeyi düşünen varsa haftasonu gitmesin.

Geçen bahsedilmişti burada deposite'te Nike mağazası var diye. Dün gideyim dedim basın eksprese öğlen çıkma hatasını yaptım, Bakırköy-Yenibosna 10 dk, Yenibosna-İkitelli 1 saat sürdü. Tek nedeni tem'e çıkışlar, Trakya yönü teme çıkış kilit.
Neyse 1 saatin sonunda gittim deposite'e. Nike mağazasının yarısından ileri gidemedim. Ayakkabılar ilerideydi ama bedava sanırım :D, ulaşamadım. @TheAMG56 sormuştu hatırladığım kadarıyla çanta var mı diye, gördüğüm kadarıyla yoktu. Ayakkabı-tshirt-şort-forma gibi şeyler vardı. Elinde baya GS forması olan gördüm çok uyguna mı satılıyor nedir. Gittim ama boş yere gitmiş oldum, gitmeyi düşünen varsa haftasonu gitmesin.
Evet, ben sormuştum hocam sağ olasın. Hafta sonu hiçbir yere gidilmez aslında bana kalırsa. :D

Evet, ben sormuştum hocam sağ olasın. Hafta sonu hiçbir yere gidilmez aslında bana kalırsa. :D

Diğer alış veriş merkezleride dolu oluyor ama buranın tarifi yok, üstte yazdığım ayakkabılara ulaşamadım lafı abartı değil cidden ulaşamadım.
Aynı yerin içinde adidas-lotto-ender spor falan vardı oralar boştu, millet nike'a hücum etmiş.

Bu arada nasıl çanta arıyorsunuz bilmiyorum ama sırt çantasıysa geçen yıl 60 liraya sportive'den almıştım nike'ın, indirimli üründü sanırım. Eminönü mağazasından. Sportive'de, Ender'de falan öyle şeylere denk gelinebiliyor.

Son düzenleme:
bazen çok iyi indirimler oluyo o zaman harika. Ve oranın ayakkabı bölümü kutsal bölüm herkes giremiyor:D

GS formasını bedavaya dağıtıyolar bu sene. Dursun Özbek'in muhteşem kampanyası duymadınız mı ? riva ve floryayı bile beleşe sattı .

Son düzenleme:
Bende 10 gün önce 3.18is coupe mi üzülerek sattım. Ama 2 seneye yaklaşık kullandım ve mükemmel ötesi özel hissettiren bir araç gerçekten yıkayıp temizledikten sonra piyasaya çıktığın an bütün gözler üzerinde... Coupe'nin sedana göre biraz daha avantajı var tabi görüntü anlamında ama senin araba da oldukça temiz yazdıklarına bakılırsa. Gerçi zaten bilinçli bi arkadaşımız olduğunu düşünürsek tek tavsiyem '' lpg'den uzak durman olacaktır.'' İstersen git en iyi lpg kitini taktır bu araçların lpgde kimyası bozuluyor. KAZASIZ BELASIZ...
9Q15a9.jpg

Haydaaa gitti mi bu yakışıklı coupe

Haydaaa gitti mi bu yakışıklı coupe
Valla çok memnundum sattıktan sonra ne yaptım lan ben! Falan oldum ama hafiften de cabrio isteği başladı içimde. Nasip olursa temiz bir cabrio arayışındayım hacı :) Kapalı otopark da buldum kendime özel. Temiz bir cabrio alıp ömürlük binmeyi düşünüyorum. Ama şeytan aklıma girerse 3.25 coupe alıp turbo da yapabilirim hani :D

Valla çok memnundum sattıktan sonra ne yaptım lan ben! Falan oldum ama hafiften de cabrio isteği başladı içimde. Nasip olursa temiz bir cabrio arayışındayım hacı :) Kapalı otopark da buldum kendime özel. Temiz bir cabrio alıp ömürlük binmeyi düşünüyorum. Ama şeytan aklıma girerse 3.25 coupe alıp turbo da yapabilirim hani :D

ouuu yakışır :D Gelişmeleri buralarda da paylaş bekliyoruz :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...