bugün çok gezdim ben de gidecem şimdi.Bugün erkenciyim, iyi geceler cümleten![]()
İyi akşamlar beyler bir sorum var. Benim telefonun orijinal şarj aleti 1.5A veriyor ama malumunuz powerbank'ler ya 1A ya da 2A veriyor. Ben hangi uca takarsam daha sağlıklı olur?
Baktıklarım genelde 2 çıkışlı 1A ve 2A. Bi de kırıkkalede kesin yoktur internetten sipariş vermem ya da ankaradan almak lazım ona da vaktim yoktu. A-101'den aldımteknik bilgim yok açıkçası ama 1 A garanti gibi, 1.5 A çıkışlı powerbank alaymışın iyiymiş
Pazar günü erken kalkılır mı beNassıııız eeeyy forum cemaati
Pazar günü erken kalkılır mı be
Bu durum haricinde iyiyim
Senden ne haber?
Ben uyuyamam kolay kolay şimdi o yüzden bön bön bilgisayara bakıyorumaaaaynı ben de, sabahın 7sinde kalktım çok işim varmış gibi. Geri yattım falan da 8de kalktım yine![]()
Ben uyuyamam kolay kolay şimdi o yüzden bön bön bilgisayara bakıyorum![]()
Bugün pazar ve yeğenim yine sebepsiz erken kalkıp yanıma geldi.Bugün pazar ve ben sebepsiz erken kalktım. Uykumu özledim.
Günaydın !
Aga ben çok baktım Roland Garros, hiç boşa bakma. En temizinin bile o klas deri döşemeleri yıllara yenik düşmüş oluyor. Gördükçe içim cızlıyor. Sadece ilanlarda değil, yolda gördükçe de baktım. Sonuç aynı. :/ben de ya, 208 gti videosu falan izledim can sıkıntısı. Roland garros 206 bakınıyorum sahibinden.comda falan
Bugün pazar ve yeğenim yine sebepsiz erken kalkıp yanıma geldi.Zaten bütün gece belim uyutmamıştı, uykumu özledim.
Günaydın.
Aga ben çok baktım Roland Garros, hiç boşa bakma. En temizinin bile o klas deri döşemeleri yıllara yenik düşmüş oluyor. Gördükçe içim cızlıyor. Sadece ilanlarda değil, yolda gördükçe de baktım. Sonuç aynı. :/