Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyi akşamlar beyler bir sorum var. Benim telefonun orijinal şarj aleti 1.5A veriyor ama malumunuz powerbank'ler ya 1A ya da 2A veriyor. Ben hangi uca takarsam daha sağlıklı olur?

İyi akşamlar beyler bir sorum var. Benim telefonun orijinal şarj aleti 1.5A veriyor ama malumunuz powerbank'ler ya 1A ya da 2A veriyor. Ben hangi uca takarsam daha sağlıklı olur?

teknik bilgim yok açıkçası ama 1 A garanti gibi, 1.5 A çıkışlı powerbank alaymışın iyiymiş

Bugün pazar ve ben sebepsiz erken kalktım. Uykumu özledim.

Günaydın !
Bugün pazar ve yeğenim yine sebepsiz erken kalkıp yanıma geldi.:D Zaten bütün gece belim uyutmamıştı, uykumu özledim.

Günaydın.
ben de ya, 208 gti videosu falan izledim can sıkıntısı. Roland garros 206 bakınıyorum sahibinden.comda falan
Aga ben çok baktım Roland Garros, hiç boşa bakma. En temizinin bile o klas deri döşemeleri yıllara yenik düşmüş oluyor. Gördükçe içim cızlıyor. Sadece ilanlarda değil, yolda gördükçe de baktım. Sonuç aynı. :/

Bugün pazar ve yeğenim yine sebepsiz erken kalkıp yanıma geldi.:D Zaten bütün gece belim uyutmamıştı, uykumu özledim.

Günaydın.

Aga ben çok baktım Roland Garros, hiç boşa bakma. En temizinin bile o klas deri döşemeleri yıllara yenik düşmüş oluyor. Gördükçe içim cızlıyor. Sadece ilanlarda değil, yolda gördükçe de baktım. Sonuç aynı. :/

almalık değil bizimki yaa bakmalık. Vakit geçirdim işte yarım saat takıldım geri yattım :D

cropped.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...