Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sağolasın panpa gün gelir bulursunuz birbirinizi ben 18 yıl sonra buldum:D
index.php

süperdir, 94 öncesi iki motor var biri tek nokta enjeksiyon diğeri çok nokta biride karbüratör var sanırım ama onu bilmiyorum. motorları aşırı sağlamdır kolay kolay ölmez bakarsan şanzuman bunda 3 ileri, aisindir saplamdır arazi viteside sağlamdır fakat ön dif biraz hassas arazide dikkatlı olmak lazım yürütme ve bakım maliyeti coğu arabadan ucuzdur, ve aşırı derecede keyifli arabalardır :D

süperdir, 94 öncesi iki motor var biri tek nokta enjeksiyon diğeri çok nokta biride karbüratör var sanırım ama onu bilmiyorum. motorları aşırı sağlamdır kolay kolay ölmez bakarsan şanzuman bunda 3 ileri, aisindir saplamdır arazi viteside sağlamdır fakat ön dif biraz hassas arazide dikkatlı olmak lazım yürütme ve bakım maliyeti coğu arabadan ucuzdur, ve aşırı derecede keyifli arabalardır :D

Oyş, bizim gireceğimiz araziden ne olur yav o kadar şeyyapmam :D Teşekkürler Teşekkürler, manuelciyim ama bunun fiyatı çohoşuma gitti ondan listeye koydum. Kalsın listede:D

ama 19-18 allırsan tadından yanmez
amortisör kulelerine iyi bak oralar zayıf birde aktarma sistemleri önemli

Denizlide bi tane vitara servisi var, her önünden geçtiğimde 4-5 tane vitarası oluyor. Ona götürürüm direk hacım, hatta bu arabaya bakmadan ona gidip bakmayı planlıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...