Sağolasın panpa gün gelir bulursunuz birbirinizi ben 18 yıl sonra buldum
Sağolasın panpa gün gelir bulursunuz birbirinizi ben 18 yıl sonra buldum
İkimizinde 2500puana ulaşmasına çoook varBen ne zaman panpa olcam
şanslısın bro doğum günün kutlu olsun mutluluklarEkli dosyayı görüntüle 6837 Ekli dosyayı görüntüle 6838
Kız arkadaşımın doğum günü hediyem olarak yaptırdığı dolap
Teşekkür ederim panpa hep beraber inşallahşanslısın bro doğum günün kutlu olsun mutluluklar
Ne insanlar var be doğum günün kutlu olsunEkli dosyayı görüntüle 6837 Ekli dosyayı görüntüle 6838
Kız arkadaşımın doğum günü hediyem olarak yaptırdığı dolap
Teşekkür ederim Arkadaşlarımdan yardım almış dolabı taşırken onların arabasıyla getirdiler. Bide bir ekleme yapayım arabalar bana aitti yanlış anlaşılma olmasınNe insanlar var be doğum günün kutlu olsun
P.S. : dolabın lojistiği nası gerçekleşti. Hediye paketi yapmamıştır heralde
ya bunların hep kronik sorunları oluyor parçayı nereden bulacaksınN
niyeki sikintili bir modelmi hosuma gitti valla da ne bilim
ya kardeşim hakkını veremiyosan çıkma niye gaza geliyosunuz
ya kardeşim hakkını veremiyosan çıkma niye gaza geliyosunuz
hhaahhaah yok ya yeni girdimetiketin üzerinden çok geçmiş bana saydırıyon sandım
süperdir, 94 öncesi iki motor var biri tek nokta enjeksiyon diğeri çok nokta biride karbüratör var sanırım ama onu bilmiyorum. motorları aşırı sağlamdır kolay kolay ölmez bakarsan şanzuman bunda 3 ileri, aisindir saplamdır arazi viteside sağlamdır fakat ön dif biraz hassas arazide dikkatlı olmak lazım yürütme ve bakım maliyeti coğu arabadan ucuzdur, ve aşırı derecede keyifli arabalardır@emreozukan sen bilgili bi ağbiye benziyosun sadfasf
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-suzuki-vitara-jlx-426913180/detay
bunlar nasıldır ?
süperdir, 94 öncesi iki motor var biri tek nokta enjeksiyon diğeri çok nokta biride karbüratör var sanırım ama onu bilmiyorum. motorları aşırı sağlamdır kolay kolay ölmez bakarsan şanzuman bunda 3 ileri, aisindir saplamdır arazi viteside sağlamdır fakat ön dif biraz hassas arazide dikkatlı olmak lazım yürütme ve bakım maliyeti coğu arabadan ucuzdur, ve aşırı derecede keyifli arabalardır
fiyat buna fazla o km de yalan bunların kadran 99 binde sıfırlıyo kim bilir kacıncı 58 biniOyş, bizim gireceğimiz araziden ne olur yav o kadar şeyyapmam Teşekkürler Teşekkürler, manuelciyim ama bunun fiyatı çohoşuma gitti ondan listeye koydum. Kalsın listede
fiyat buna fazla o km de yalan bunların kadran 99 binde sıfırlıyo kim bilir kacıncı 58 bini
ama 19-18 allırsan tadından yanmezaha bunun km de bizim taunus gibiymiş
ama 19-18 allırsan tadından yanmez
amortisör kulelerine iyi bak oralar zayıf birde aktarma sistemleri önemli