Cia'in de buna ihtiyacı vardı zaten
ulan ilaç gibi geldi bee. Benzin yakma şenliği yapıyoruz bu hafta, sabaha karşı başladı.PÜİS, Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası
AKARYAKIT FİYATLARI
Rafineri çıkış fiyatlarında değişiklik beklendiği için 03 Mayıs 2017 tarihinden geçerli olmak üzere benzin grubunda 11 kuruş Oto gazda 10 kuruş indirim beklenmektedir. Motorin grubunda ise 02 Mayıs 2017 tarihinde fiyat değişikliği beklenmemektedir.
ulan ilaç gibi geldi bee. Benzin yakma şenliği yapıyoruz bu hafta, sabaha karşı başladı.
Babam da kopmuş 140-180 bandında yapıştırıp gidiyor![]()
sağol müdürüm. İndirim haberini arabada verdim, kulakları ikna etmem zaman aldı ama sonunda arabanın içine disko topu astıkAyırlı yolculuklar reis,ben gerekli mercilerle konuştum sen dönmeden bi indirim daha patlatcaz![]()
sağol müdürüm. İndirim haberini arabada verdim, kulakları ikna etmem zaman aldı ama sonunda arabanın içine disko topu astık
darağacında üç fidan
darağacında üç fidan
Kız arkadaşım yasta
Abi bu motorsportv mi ne var konuşmaları falan çok komik tavsiye ederim roll videoları falan kaynıyo
ordan buraya geldim
Abi bu motorsportv mi ne var konuşmaları falan çok komik tavsiye ederim roll videoları falan kaynıyo
harakiri var bugün harakirirr![]()
kablomu çektiler müdürüm hastanede yatıyorum artık. Hangi kanal? Deli Emin'e bağlayıp tv icat edebilirim belki
kablomu çektiler müdürüm hastanede yatıyorum artık. Hangi kanal? Deli Emin'e bağlayıp tv icat edebilirim belki![]()
ouuuw o zaman bu akşam maçlar bitene kadar operasyon filan yok. Kurbanda e-5 e kaçan danalar gibi ortalığı birbirine katarımTrt'de abi ne durumdasın yarına mı operasyon