anam birisi offroad mı dedi
aha offroad alarmı çaldı
anam birisi offroad mı dedi
o abi bize başka plazalardada referans olursa iş o zaman tadında yenmezAynen gelin bir daha dedi hemen adam
Bizim okulun elektrik elektronik ve otomotiv mühendisliği bölğmlerinin ortaklaşa yaptığı elektirikli araba. İlk kez geçen sene https://www.tubitak.gov.tr/tr/yarismalar/icerik-alternatif-enerjili-arac-yarislari bu yarışa katıldı ve en yerli sınıfında birinci oldu. Bu sene farklı bir şasede yeni bir araç yapılıcak bende yer alıcam ekipte inşallah
Paü lü vardı sanırım burda karıştırmadıysam sorum: Doktor bu ne ?
Gürül gürüldü makineleranam birisi offroad mı dedi
Beş gibi de teknokente çıkıyoduk bi baktık helikopterin biri alçala alçala geliyor orman müdürlüğünün pistine indi bide onu izledik temizzOoohaaa iyiymişşş bileydim gelirdim valla
aha offroad alarmı çaldı
dersler yüzünden 3 aydır cıkamıyom ormanlarıma salın beni bi, bi salın beni vurayım dağlara daşlara özledim halatla ormanlarda atlamayıGürül gürüldü makineler
Beş gibi de teknokente çıkıyoduk bi baktık helikopterin biri alçala alçala geliyor orman müdürlüğünün pistine indi bide onu izledik temizz
dersler yüzünden 3 aydır cıkamıyom ormanlarıma salın beni bi, bi salın beni vurayım dağlara daşlara özledim halatla ormanlarda atlamayı
orda iyi iş çıkarırsak diğer firmalarda videolara bakınca ikna olur benceo abi bize başka plazalardada referans olursa iş o zaman tadında yenmez
Hastasıyız megae ın@emre16 knka bu attığından bizim okulda var xdd birinde
he o da var ama bu türlüsü daha zevklioff road derken ben arabanın içinde olanından bahsediyorsun sanmıştım
bencede çok değil 3 saat versinler arabayı bi ilçeleri gezer gelir testide yapmış oluruzorda iyi iş çıkarırsak diğer firmalarda videolara bakınca ikna olur bence