Cümleten Çavbellağ ben kaçar
Hayırlı geceler
Hayırlı geceler
Sıkıntılı durum Geçmiş olsunBeyler selam
bugün el yapımı aracımızın önünü bitirdik çamurlukları yaptık, kontak anahtarı ve elektrik tesisatını döşedik
akşamda alternatif motorlar dersinden çıktım atölyeye gittim kompresörü aldım tekerleri şişirdim benzini koydum marşa bastık hocayla karbüratörde ufak bir sızıntı var hoca dedi tutuşursa kaçın kendinizi kurtarın dedi tmm dedik
rektörlüğün orada boş toprak toz yola çıktık arkadaşa dedim köşeye geç beni videoya al
başladım yanlamaya 2. vites çatır çutur koyuyorum akşamın kör karanlığı birden bir tutuştu motor aahhaha
marşın taşak + kablosu manifolda değip yandı hemen benzini aldım kaçtım geri toprak atarak söndürdük motor oldu çöp
ittik arabayı atölyeye kadar yarın karbüratör sökülecek elektrik tesisatı elden geçecek v.s v.s
detayları aktarırım
ewt ewt ewt ewtLocanın kapanmasıyla ilgili bir açıklama elbette gelecek.
Lakin önümüzdeki 1 ay da değil. Biraz sürecek
Basitçe, hepimizin sitenin genelinde aktif olmadı için diyeyim şimdilik.
yaratıcı fakat psikopatçaKarty perry nin yeni klibini izledim kéşke izlemez olaydım midem bulandı arkadaş iğrenç bir klip
Hakikaten yahu psikopatça benim gibi tıka basa dolu mideyle izlemeyin yahuyaratıcı fakat psikopatça
Geçmiş olsun Allah kolaylık versin.Beyler selam
bugün el yapımı aracımızın önünü bitirdik çamurlukları yaptık, kontak anahtarı ve elektrik tesisatını döşedik
akşamda alternatif motorlar dersinden çıktım atölyeye gittim kompresörü aldım tekerleri şişirdim benzini koydum marşa bastık hocayla karbüratörde ufak bir sızıntı var hoca dedi tutuşursa kaçın kendinizi kurtarın dedi tmm dedik
rektörlüğün orada boş toprak toz yola çıktık arkadaşa dedim köşeye geç beni videoya al
başladım yanlamaya 2. vites çatır çutur koyuyorum akşamın kör karanlığı birden bir tutuştu motor aahhaha
marşın taşak + kablosu manifolda değip yandı hemen benzini aldım kaçtım geri toprak atarak söndürdük motor oldu çöp
ittik arabayı atölyeye kadar yarın karbüratör sökülecek elektrik tesisatı elden geçecek v.s v.s
detayları aktarırım
@anl_akl sen elenmişsin diyorlar ama nerden elediler bi yarışma mı yapıldı?Anıl elendi.
Bu bölümlerinde sıkıntı yok canım zaten
Cok abartmis acikcasi begenmedim. Ustelik 1.0 motor bu is icin uygun degil diye dusunuyorum findik kadar motor sonucta. Illa focus yukleyecektin 1.6 eb ile ugrassa daha iyiydi. Neyse yinede emege saygi.
110 olması lazım.Standardı kaç beygir bu 1.0 ecobost motorun focuslarda acaba?
110 beygirlik focusa neden yaptı acaba bu kadar masraf110 olması lazım.
Abi sürücü tarafındaki o paspası yan koymayacaktı. Bütün resimleri geçip ona kilitlendim ben. Zaten arabanın içi leş gibi. Kabin içi de, kaputun içi de berbat işçiliğe sahip. Titiz çalışılmadığı her yerinden belli. Bir yol olmaz bundan.