Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kör satıcının kör alıcısı olursa, o arabaya o parayı veren keriz çıkarsa herşey müstehak öylesine.
aynen oyle abi, geçen sene benim arabaya pazarlık yapıyoruz 20500 adam istiyor 21 ben o an arabanın 700-800 tlilk bir masrafı vardı bakım felan ben hepsini 400 tl ye hallediyordum adama soyledim bu gerekenleri, dedim ki abi sen 21 ver ben tüm bu dediklerimi yaptırıp sana öyle teslim edeyim arabayı gitsen en aşağı 1000-1200 isterler ben parçacıyım. adam tamam dedi cumartesiydi çarşambaya sözleştik çarşamba oldu adamdan ses seda yok aradım bir dünya laf saydı gitmiş 23 e bir araba almış aldığı arabada bir dolu sorun cıkartmış ona sonra benden yardım istemişti :D bu arabaları alanlar aha böyle adamlar işte

@gtepro panpa kodiaq test sürüşleri başladı mı? Gerçi hazirandan önce ankaraya gidemem ama olsun. Bi de opsiyon listesi var mı sende internette bulamadım :D
Hacı emmi bazı bayilerde test aracı var ama her bayiye haziran başında yayılacak zaten ilk postada baya az araç geldi. Opsiyon olarak en üst paket olan Prestige donanıma ek "cam tavan, çeki demiri, deri paketi, acc(prestige de yok diye biliyorum ama olabilirde :).), 3. sıra koltuk bide son olarak uzun far asistanı" opsiyon olarak alınabiliyor diye biliyorum. Opsiyon lisesinden bildiğim şeyler bunlar fakat söylemeyi unuttuğum 1 2 tane daha opsiyon vardır.

giphy.gif
:eek::eek:

Hacı emmi bazı bayilerde test aracı var ama her bayiye haziran başında yayılacak zaten ilk postada baya az araç geldi. Opsiyon olarak en üst paket olan Prestige donanıma ek "cam tavan, çeki demiri, deri paketi, acc(prestige de yok diye biliyorum ama olabilirde :).), 3. sıra koltuk bide son olarak uzun far asistanı" opsiyon olarak alınabiliyor diye biliyorum. Opsiyon lisesinden bildiğim şeyler bunlar fakat söylemeyi unuttuğum 1 2 tane daha opsiyon vardır.
Eyvallah babuş sağolasın bilgilendirme için :D
Bizim dayı oğulları arabaya kafa atıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...