Doğan kabak bazen çok saçmalıyor.Arkadaş, üstümü başımı parçalayacağım, çıldıracağım, kafamı duvarlara vuracağım bu nedir kardeşim !! Lan bu aracın Türkiye'de doğru düzgün testi yok testi. Anneler kutsaldır eyvallah da şu araç anneler günü vlog'una kurban gidecek araç mıydı ? Lan yazıklar olsun, and'ın yüzünden şu ülkede doğru düzgün Rs testi izlemek nasip olmadı, olmayacak... Type r ile piste çıkar gazlanır da, Rs ile anneler günü videosu mu çekilir. Vallahi üzüntü katsayım tavan yapmış durumda. Mundar ettiniz güzelim otomobili yazıklar olsun !!!
bi komple gitti geldi. Bende de öyle oldu.Wp çöktümü sizde de yoksa sorun benim tel de mi?
Edit:msjlar gitmiyodu düzeldi şimdi sorun yok.
detaylı testi gelecektir burada sadece bi vlog çekmek amacıyla kullanılmış. Ama testi gelir herhalde artık.Arkadaş, üstümü başımı parçalayacağım, çıldıracağım, kafamı duvarlara vuracağım bu nedir kardeşim !! Lan bu aracın Türkiye'de doğru düzgün testi yok testi. Anneler kutsaldır eyvallah da şu araç anneler günü vlog'una kurban gidecek araç mıydı ? Lan yazıklar olsun, and'ın yüzünden şu ülkede doğru düzgün Rs testi izlemek nasip olmadı, olmayacak... Type r ile piste çıkar gazlanır da, Rs ile anneler günü videosu mu çekilir. Vallahi üzüntü katsayım tavan yapmış durumda. Mundar ettiniz güzelim otomobili yazıklar olsun !!!
Otoparka birdaha teste gelme ihtimali olur mu acaba gerçi o zaman top gear için gelmişti teknik olarak otoparka gelmedi arac belki teste verorler bi umutArkadaş, üstümü başımı parçalayacağım, çıldıracağım, kafamı duvarlara vuracağım bu nedir kardeşim !! Lan bu aracın Türkiye'de doğru düzgün testi yok testi. Anneler kutsaldır eyvallah da şu araç anneler günü vlog'una kurban gidecek araç mıydı ? Lan yazıklar olsun, and'ın yüzünden şu ülkede doğru düzgün Rs testi izlemek nasip olmadı, olmayacak... Type r ile piste çıkar gazlanır da, Rs ile anneler günü videosu mu çekilir. Vallahi üzüntü katsayım tavan yapmış durumda. Mundar ettiniz güzelim otomobili yazıklar olsun !!!
Ya ben kelime bulamıyorum daha doğrusu buluyorum da buraya yazamıyorum ban yerim diye..Doğan kabak bazen çok saçmalıyor.
Ya ben kelime bulamıyorum daha doğrusu buluyorum da buraya yazamıyorum ban yerim diye..
Gelir de 1 sene sonra mı 2 sene sonra mı ? Zaten 1 tane test aracı var. Bunların da programları yoğun. Şu aracın benzin tv'nin çektiği dahil doğru düzgün bir tane testi yok Türkiye'de. Anneler günü vlog'una uygun bir konsept mi şimdi bu araç yazıktır yahu.detaylı testi gelecektir burada sadece bi vlog çekmek amacıyla kullanılmış. Ama testi gelir herhalde artık.
Valla ne desen haklısın abi. Ben sevmiyorum şahsen.Ya ben kelime bulamıyorum daha doğrusu buluyorum da buraya yazamıyorum ban yerim diye..
vallahi sabırsızlanıyor insanNSX i kullanmışlar bizim videoyu sabırsızlıkla bekliyorum.
Otopark'ın eline kim bilir ne zaman gelir, gelse de ne zaman çekilir, çekilse de ne zaman kurgulanır, kurgulansa da ne zaman yayınlanır aylar sürer o ihtimali beklemek.Otoparka birdaha teste gelme ihtimali olur mu acaba gerçi o zaman top gear için gelmişti teknik olarak otoparka gelmedi arac belki teste verorler bi umut
Otopark'ın eline kim bilir ne zaman gelir, gelse de ne zaman çekilir, çekilse de ne zaman kurgulanır, kurgulansa da ne zaman yayınlanır aylar sürer o ihtimali beklemek.
Gelmez abi çok zor. O kırmızı ışıkta geçmeler caddede gazlama olayları falan dendi RS geldiğinde ordan nem kapmışlardır kesin.Otopark'ın eline kim bilir ne zaman gelir, gelse de ne zaman çekilir, çekilse de ne zaman kurgulanır, kurgulansa da ne zaman yayınlanır aylar sürer o ihtimali beklemek.
Yaparsa Eren yapar. Mustang'in de en güzel videosunu o çekmişti. Geri kalanından umudum yok açıkçası.En son Otopark'a gelir Utku da geri geldi montaj uzun sürmez
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
Ford ile problem olmaz bence zaten sponsorlar .Gelmez abi çok zor. O kırmızı ışıkta geçmeler caddede gazlama olayları falan dendi RS geldiğinde ordan nem kapmışlardır kesin.
Ben Eren'in testinden de bir şey anlamıyom. Araçları yeteri kadar tanıtmıyor. Gerçi şuan Otopark da çok iyi tanıtamuyor ama çoğu kanala göre iyi. Keşke eskisi gibi test yapılabilse.Yaparsa Eren yapar. Mustang'in de en güzel videosunu o çekmişti. Geri kalanından umudum yok açıkçası.
Oda yapamaz zira Mustang test aracını Ford Agras Otomotiv'den ödünç almıştı. Yazık günah vallahi ne diyim.Yaparsa Eren yapar. Mustang'in de en güzel videosunu o çekmişti. Geri kalanından umudum yok açıkçası.