Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ahaaaaaaaaaaaaaaaaa
upload_2017-5-17_22-6-19.png

:D :D Bir gülme geldi yav

Ben Eren'in testinden de bir şey anlamıyom. Araçları yeteri kadar tanıtmıyor. Gerçi şuan Otopark da çok iyi tanıtamuyor ama çoğu kanala göre iyi. Keşke eskisi gibi test yapılabilse.
Ben zaten katalog bilgisi istemiyorum. Onu açar google'ı ve öğrenirim. Şöyle bir kaç güzel hareket, biraz gazlama, biraz limitte kullanma ve limitteki tepkilerini gösterme gibi şeyler istiyorum. Bu araç hothatch yani. Mustang testini and'da yaptı eren'de yaptı ve eren'in ki çok daha iyi oldu. Rs'i de eren daha iyi yapacaktır. Zaten bir umudum da o kaldı.

Oda yapamaz zira Mustang test aracını Ford Agras Otomotiv'den ödünç almıştı. Yazık günah vallahi ne diyim.
Onu bilerek dedim. Çünkü otopark rs için hakkını kaybetti. Benzin tv zaten katalog bilgisi verip durdu. Fahir zaten ortalıkta yok bebeği olacak ABD'de vlog çekebiliyor sadece. Doğan anneler gününe kurban etti hothatch'i. Geriye bi eren kaldı işte umudum.

Ben zaten katalog bilgisi istemiyorum. Onu açar google'ı ve öğrenirim. Şöyle bir kaç güzel hareket, biraz gazlama, biraz limitte kullanma ve limitteki tepkilerini gösterme gibi şeyler istiyorum. Bu araç hothatch yani. Mustang testini and'da yaptı eren'de yaptı ve eren'in ki çok daha iyi oldu. Rs'i de eren daha iyi yapacaktır. Zaten bir umudum da o kaldı.
Doğru söylüyorsun abi. Mustang için değil genel konuştum. Limitler hakkında söylediklerinize tamamen katılıyorum. Ama eksik kalıyor bence. Otopark'ın eski testlerini hatırlayın. O eski testlerde söylenenlerin çoğunu araç sahipleri bile farketmiyor bazen. Yani içine oturmadığım bir aracı bayiye gidip kendim test etsem o kadar tanıyamam aracı böyle düşünüyorum.

Doğru söylüyorsun abi. Mustang için değil genel konuştum. Limitler hakkında söylediklerinize tamamen katılıyorum. Ama eksik kalıyor bence. Otopark'ın eski testlerini hatırlayın. O eski testlerde söylenenlerin çoğunu araç sahipleri bile farketmiyor bazen. Yani içine oturmadığım bir aracı bayiye gidip kendim test etsem o kadar tanıyamam aracı böyle düşünüyorum.
Eski formatta testi ben de seviyordum zaten onu sevdiğimiz için hepimiz buraya bir şekilde geldik. Ama o formatın da geçerliliğinin olmadığını anlayabiliyorum. Mevcut şartlarda şu hothatch dediğimiz modellerin tıpkı type r'da olduğu gibi test edilebilmesi için aradan bir 10-15 yıl falan mı geçmeli, yani uzun süreler mi beklemeliyiz. Elin yabancısının çektiği hothatch videolarını ağzım açık izlerken, doğan'ın 15 dakikalık rs videosunu ileri sara sara toplam 1 dakika izledim. Onda da küçükken nasıl otomobil arakladığını dinledim. Bu harbiden şu otomobile ve bu otomobilin testini bekleyen takipçilere ayıptır, haksızlıktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...