4C'den tut M3 CSL'e kadar patır kütür.İstanbulpark'ta ne kazası olmuş yav :/
Ahah illa sosyalleşmek mi lazım
Hadi yav resim var mı haci4C'den tut M3 CSL'e kadar patır kütür.
Nerdeeeee...Hadi yav resim var mı haci
Ben bi arabaya boşuna pert demem yakışıklı .
Fotoğrafa 2 saniye bakınca öküzlül abidesi görüyorsunuz
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
Ben bi arabaya boşuna pert demem yakışıklı .
Otoparka koyma bilader bunuda mi ben söyleyeyim .Kardeşim otoparkta kapıya vurup kaçmışlar nabayım ben
Otoparka koyma bilader bunuda mi ben söyleyeyim .
@CenkGs Abi sıfır 3.20d için de 300 TL çok yav
@CenkGs Abi sıfır 3.20d için de 300 TL çok yav
3-4 sene evvel alıp koyacaktık bir köşeye zaten. Şimdiki Passat, mondeo parasına alınıyordu hey gidi hey..@CenkGs Abi sıfır 3.20d için de 300 TL çok yav
Ben her gün ilana koyulan 3.20d'leri kontrol ederim. Arada gerçekten temiz araçlar düşüyor 2012'si alınabilir bu araçların mantıklı tek sıkıntısı motordaki malum zincir onuda biraz para gömüp halledebiliyorsunuz. Bu aralar şu araç gözüme batıyor çizik demiş ama taklalı bence yoksa bu fiyata hayatta vermezler3-4 sene evvel alıp koyacaktık bir köşeye zaten. Şimdiki Passat, mondeo parasına alınıyordu hey gidi hey..
2.el alırız
2.el dizel ve bmw kombinasyonu olunca muhip'in dediği gibi güvenmek çok zor oluyor. Ama şu araç gayet güzel. Belki 4 yaşında ama 125 bin lira çok iyi para. Benim aracın sıfırı olmuş 110 bin lira. Bu iç döşemeyle almazdım ama temiz düşürsem gerçekten ciddi düşünürdüm.Ben her gün ilana koyulan 3.20d'leri kontrol ederim. Arada gerçekten temiz araçlar düşüyor 2012'si alınabilir bu araçların mantıklı tek sıkıntısı motordaki malum zincir onuda biraz para gömüp halledebiliyorsunuz. Bu aralar şu araç gözüme batıyor çizik demiş ama taklalı bence yoksa bu fiyata hayatta vermezler
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...-bg-full-bmw-3.20d-modernline-439963635/detay
Bu arada yakacak bir şey bulamadım bu nedir Sıfır fiyatı:
2013 BMW 320d - Sedan 53.224 Euro 125.273 TL