Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O silindirlere nasıl o kadar yakıtı sığdırıp yakıyor enteresan :D
hakkını yememek lazım o anlık tuketım. ama yokusta 48 lıtre yazıyor.

bu dıyecegım baya baya gercek 3 sene once falandı ama. 4 kısı arabada bavullar vs bodruma gıdılecektı.napsak ne etsek derken fantezıye benım arabayla gıttık ama amac tamamen ekonomı ıdı.kadıkoyden doldurdum bodruma tek depo ıle gıttı .gıttıgımız aksam bodruma falan ındık gezdık donerken depo bıttı rekoru budur.

hakkını yememek lazım o anlık tuketım. ama yokusta 48 lıtre yazıyor.

bu dıyecegım baya baya gercek 3 sene once falandı ama. 4 kısı arabada bavullar vs bodruma gıdılecektı.napsak ne etsek derken fantezıye benım arabayla gıttık ama amac tamamen ekonomı ıdı.kadıkoyden doldurdum bodruma tek depo ıle gıttı .gıttıgımız aksam bodruma falan ındık gezdık donerken depo bıttı rekoru budur.
Abi metrobüste şöförün orda dururken anlık tüketimine bakmıştım bir keresinde 50-60 litre civarı geziyor oda kalkışta ya :D :D

4 ileriydi dimi senin ? 320d 8 ileriymişasdfasdf
Abi kusura bakma kahkaha attım :D :D :D

image.png

Böyle lpg monteleyen adam kör oldu
Yıkıycam bir şey olacak şpg arıza yapacak diye yıkayamıyom

Buna bi balata spreyi sık o yağ terleyen yerler dahil her yerine. Sonra beze wd40 sık sil cillop. Tahtakalede 3-5 lira balata spreyi
O yağ terleme sebebi de oralarda biyerde conta var üst kapak contası galiba adı 20 liralık bir şey o ömrünü yitirmiş teşhis ettim :D. Balata spreyi elektronik arızaya yol açar mı ki

O yağ terleme sebebi de oralarda biyerde conta var üst kapak contası galiba adı 20 liralık bir şey o ömrünü yitirmiş teşhis ettim :D. Balata spreyi elektronik arızaya yol açar mı ki
Aynen conta ucuz da motor kapağıysa ucuz üst kapaksa işçiliği biraz yüksek olabilir üst kapak denilen hyundai yazan yer değil orası motor kapağı denir onun altındaki piston supap olan bloğa üst kapak deniyo :D

Yok la kolonya gibi uçucu o sıkıyosun uçup gidiyo ama temizliyo her yerini su gibi kalmıyo yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...