napacak olum 20 lıtremı yakacak napacak ya
onu diyorum işte seninki 10 yakıyosa bu ne yakarasdfasdf
napacak olum 20 lıtremı yakacak napacak ya
berker abı ıle ufak hızlandık hızlanırken 35 45 arası gıdıp geldı anlık tuketım adama inme gelmişti o gun bu gundur adam mazda alacaksanız benzın ıstasyonu ıle arkadas olacaksınız dıyoronu diyorum işte seninki 10 yakıyosa bu ne yakarasdfasdf
O silindirlere nasıl o kadar yakıtı sığdırıp yakıyor enteresanberker abı ıle ufak hızlandık hızlanırken 35 45 arası gıdıp geldı anlık tuketım adama inme gelmişti o gun bu gundur adam mazda alacaksanız benzın ıstasyonu ıle arkadas olacaksınız dıyor
hakkını yememek lazım o anlık tuketım. ama yokusta 48 lıtre yazıyor.O silindirlere nasıl o kadar yakıtı sığdırıp yakıyor enteresan
Abi metrobüste şöförün orda dururken anlık tüketimine bakmıştım bir keresinde 50-60 litre civarı geziyor oda kalkışta yahakkını yememek lazım o anlık tuketım. ama yokusta 48 lıtre yazıyor.
bu dıyecegım baya baya gercek 3 sene once falandı ama. 4 kısı arabada bavullar vs bodruma gıdılecektı.napsak ne etsek derken fantezıye benım arabayla gıttık ama amac tamamen ekonomı ıdı.kadıkoyden doldurdum bodruma tek depo ıle gıttı .gıttıgımız aksam bodruma falan ındık gezdık donerken depo bıttı rekoru budur.
Abi kusura bakma kahkaha attım4 ileriydi dimi senin ? 320d 8 ileriymişasdfasdf
ula @alfhonso sen gelecen olum burayaAbi metrobüste şöförün orda dururken anlık tüketimine bakmıştım bir keresinde 50-60 litre civarı geziyor oda kalkışta ya
Abi kusura bakma kahkaha attım
1 tepsi fıstıklı baklava ve fıstıklı sarma alacakmış abi gelinceula @alfhonso sen gelecen olum buraya
1 tepsi fıstıklı baklava ve fıstıklı sarma alacakmış abi gelince
birşey diyecem.Kaptan'a çok yükleniyorsunuz adam sonunda LPG'yi çakacak arabaya Şaka bir yana yakıttan bizde müzdaribiz şehir içi yoruyor bayağı namussuz.
banada guıness bıra ısmarlayacaktı1 tepsi fıstıklı baklava ve fıstıklı sarma alacakmış abi gelince
Çekirdekleride ben alayım abi sana çok yük oluyozevet doğru
Çare ıslak mendilEkli dosyayı görüntüle 7339
Böyle lpg monteleyen adam kör oldu
Yıkıycam bir şey olacak şpg arıza yapacak diye yıkayamıyom
Kanka çok pis ya 20 yıldır hiç yıkanmadı @Yasin Aygun un kaput altını gördüm gaza geldim de yemediÇare ıslak mendil
Bas yukardan basınçlıyı korkanın çocuğu olmazKanka çok pis ya 20 yıldır hiç yıkanmadı @Yasin Aygun un kaput altını gördüm gaza geldim de yemedi
Ahahahhaha yerden parçaları topliyim sonraBas yukardan basınçlıyı korkanın çocuğu olmaz
Buna bi balata spreyi sık o yağ terleyen yerler dahil her yerine. Sonra beze wd40 sık sil cillop. Tahtakalede 3-5 lira balata spreyiEkli dosyayı görüntüle 7339
Böyle lpg monteleyen adam kör oldu
Yıkıycam bir şey olacak şpg arıza yapacak diye yıkayamıyom
O yağ terleme sebebi de oralarda biyerde conta var üst kapak contası galiba adı 20 liralık bir şey o ömrünü yitirmiş teşhis ettim . Balata spreyi elektronik arızaya yol açar mı kiBuna bi balata spreyi sık o yağ terleyen yerler dahil her yerine. Sonra beze wd40 sık sil cillop. Tahtakalede 3-5 lira balata spreyi
Aynen conta ucuz da motor kapağıysa ucuz üst kapaksa işçiliği biraz yüksek olabilir üst kapak denilen hyundai yazan yer değil orası motor kapağı denir onun altındaki piston supap olan bloğa üst kapak deniyoO yağ terleme sebebi de oralarda biyerde conta var üst kapak contası galiba adı 20 liralık bir şey o ömrünü yitirmiş teşhis ettim . Balata spreyi elektronik arızaya yol açar mı ki