Yarım saat kitap yazmışım oraya, üstüne dediği lafa bak. Müdürüm gömdü la beni
emeğine sağlık abi cansın
Yarım saat kitap yazmışım oraya, üstüne dediği lafa bak. Müdürüm gömdü la beni
Toros'un başına gelse yine içim sızlarGunaydin beyler, iyi pazarlar...
Hani insanin bi yerine top gelirde yerde kivranir ya, heh iste oyle oldum resmen sabah sabah yaaa
.
Araba hakkında ciddi düşünüp alıcı olarak gözükene yaptırır diye düşünüyorum. Yaptırmayan galericinin arabası da alınmaz zaten, uğraşmaya üşenen esnaf baştan kaybederWalla biraz pert muamelesi oldu senin ki @berkertekin galerici bu dediklerini yaptirmaz bence yani araba sakat diye degil, ugrasmaz.
abi kaydedip tekrar atmaya üşeneyiom ondan kırpmadım bi dahakine dikkat edeyim@Koraykaya asfadafs iyiymiş
şu fotoları kırpsana facebook hesabın komple kamuya açılıyor arkadaş listen vs dahil
4c pert olmus e46 m3 ve evo 9 da kaza yapmış diye duydum ben
Maalesefpert demeseydin iyiydi :/ pistte olduğu için kaskoda karşılamaz di mi :S
Snipping tool diye bir uyg var cok pratik tavsiye ederim. Yada screenshoot yaparken pencereyi kucultup Fn+Alt +Prntscrn yap, sadece pencerenin screen shot ini alir, butun ekranin degilabi kaydedip tekrar atmaya üşeneyiom ondan kırpmadım bi dahakine dikkat edeyim
teşekkürler abi bi bakayım şu tool aracınaSnipping tool diye bir uyg var cok pratik tavsiye ederim. Yada screenshoot yaparken pencereyi kucultup Fn+Alt +Prntscrn yap, sadece pencerenin screen shot ini alir, butun ekranin degil
Abi sen ankaraya gel de ekspertize götürmeyelim şöyle biraz sallarsın öyle de yürürünü kontrol ederiz şaka bi yana çok sağolasın müthiş bilgiler veriyosun okurken aydınlanıyorumİlk mesajı aç karnına yazdım, haliyle eksikler var
Sağ ön far muhtemelen çamurlukla beraber değişmiş. Çünkü diğeri daha soluk. Buyur sana bir masraf kalemi daha. Çamurlukla ön kelebek cam da değişmiş olabilir. İhtimaller dahilinde. Yüksek hızda oralardan ekstra bir rüzgar sesi geliyor mu kontrol etmek gerek.
Bir de arabayı güzelce yıkatıp bagajı su alıyor mu iyi bakmak lazım. Hatta yıkatırken arka koltuğu yatırıp arabanın içinde gözle de o kontrolü yaparak, belki zemin döşemesini kaldırıp yerine gazete sererek iyice incelemek lazım. Arkada komple değişim değil de boyayla işlem var ya, onun işçiliğinin temizliğinden emin olmak gerek.
11.000'lik tramer de olsa pert muamelesi yapmamak lazım. İyice kontrol ederek alınabilir.
5 sene önce kafa yormadan bi corsa c 1.3cdti aldık ondan çektiğimiz kadar başka bi şeyden çekmedik hatta onu da diğer ablamla kocası almıştı evliliklerinde tek kavgaları o arabadan çıkmıştı@mustafa.e hiç bulaşma kafa yorma daha iyi
Saolasın kardeşAbi sen ankaraya gel de ekspertize götürmeyelim şöyle biraz sallarsın öyle de yürürünü kontrol ederiz şaka bi yana çok sağolasın müthiş bilgiler veriyosun okurken aydınlanıyorum
5 sene önce kafa yormadan bi corsa c 1.3cdti aldık ondan çektiğimiz kadar başka bi şeyden çekmedik hatta onu da diğer ablamla kocası almıştı evliliklerinde tek kavgaları o arabadan çıkmıştı
Günaydın iyi pazarlar
Her zaman oldugu gibi yine buradayımooo günaydın abi nerdsin yeaa
Her zaman oldugu gibi yine buradayım
Ailecek Kahvaltı çay çorba derken olabiliyor aradayok yani bugün geç kaldın o anlamda