Niye T plaka
berkin bey ne yaptınız bir an locayı göremeyince rütbeme baktım düştüm mü diye korktumKonular silinmedi ama göremezsiniz.
O sahnede kahkahayı patlattım
Amerikada satılan bir model. Yani çok yeni değil büyük ihtimalle yeni kasası sancaktepe ford arge merkezinde test ediliyor.
Türkiye'de test edilen prototipler genelde T plaka ile test ediliyor. Daha önce courier görmüştüm kamuflajlı oda T plakaydi.Niye T plaka
Farları filan yazmamış olabilirler tabii. Bagajdaki boyayla birlikte patlayan arka cam, değişen stop lambası filan olabilir. Bir de değişen ön çamurlukla beraber kırılan salıncak, amortisör, rot vs. olabilir. Önden kayarak kaldırım gibi bir yere sağlam girerse kaporta dışı görünmeyen yerlerden öyle ağır hasar alabiliyor. Arabayı alıp bakıp uzun yolda yüksek hızlara çıkıp incelemek gerek. Sağa sola çekmesi, titremesi olabilir.@berkertekin abi şu arabada ön çamurluk değişmiş bagajda boya varmış ama hasar kaydı 11bin lira çok değil mi? o sırada tampon, far falan da değişti de yazmadı mı acaba?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...1.4-fun-plus-tam-otomatik-cvt-432326907/detay
S7 yerine S8 almak gereksizmiş. Afferin la Samsung mutlu ettin beni.
Anladım abi mantıklı diyosun bakmak baktırmak lazım arabada genel olarak gördüğün bi yamuk var mı pekiFarları filan yazmamış olabilirler tabii. Bagajdaki boyayla birlikte patlayan arka cam, değişen stop lambası filan olabilir. Bir de değişen ön çamurlukla beraber kırılan salıncak, amortisör, rot vs. olabilir. Önden kayarak kaldırım gibi bir yere sağlam girerse kaporta dışı görünmeyen yerlerden öyle ağır hasar alabiliyor. Arabayı alıp bakıp uzun yolda yüksek hızlara çıkıp incelemek gerek. Sağa sola çekmesi, titremesi olabilir.
Arkadaş Focus'uyla dediğim gibi kaldırıma girmişti. Çamurlukta boyasız doğrultma vardı sadece. Ama amortisör filan kırıldı, salıncak vs. değişti. Sanırım en az 3binlik olmuştu. Ha, yetkili serviste onarırken arabayı iyi toplamışlar, sonrasında olabilir dediğim ön düzen ayarsızlığı hiç olmadı.
İlk mesajı aç karnına yazdım, haliyle eksikler varAnladım abi mantıklı diyosun bakmak baktırmak lazım arabada genel olarak gördüğün bi yamuk var mı peki
İlk mesajı aç karnına yazdım, haliyle eksikler var
Sağ ön far muhtemelen çamurlukla beraber değişmiş. Çünkü diğeri daha soluk. Buyur sana bir masraf kalemi daha. Çamurlukla ön kelebek cam da değişmiş olabilir. İhtimaller dahilinde. Yüksek hızda oralardan ekstra bir rüzgar sesi geliyor mu kontrol etmek gerek.
Bir de arabayı güzelce yıkatıp bagajı su alıyor mu iyi bakmak lazım. Hatta yıkatırken arka koltuğu yatırıp arabanın içinde gözle de o kontrolü yaparak, belki zemin döşemesini kaldırıp yerine gazete sererek iyice incelemek lazım. Arkada komple değişim değil de boyayla işlem var ya, onun işçiliğinin temizliğinden emin olmak gerek.
11.000'lik tramer de olsa pert muamelesi yapmamak lazım. İyice kontrol ederek alınabilir.
Yarım saat kitap yazmışım oraya, üstüne dediği lafa bak. Müdürüm gömdü la beni@mustafa.e hiç bulaşma kafa yorma daha iyi
Walla biraz pert muamelesi oldu senin ki @berkertekin galerici bu dediklerini yaptirmaz bence yani araba sakat diye degil, ugrasmaz.İlk mesajı aç karnına yazdım, haliyle eksikler var
Sağ ön far muhtemelen çamurlukla beraber değişmiş. Çünkü diğeri daha soluk. Buyur sana bir masraf kalemi daha. Çamurlukla ön kelebek cam da değişmiş olabilir. İhtimaller dahilinde. Yüksek hızda oralardan ekstra bir rüzgar sesi geliyor mu kontrol etmek gerek.
Bir de arabayı güzelce yıkatıp bagajı su alıyor mu iyi bakmak lazım. Hatta yıkatırken arka koltuğu yatırıp arabanın içinde gözle de o kontrolü yaparak, belki zemin döşemesini kaldırıp yerine gazete sererek iyice incelemek lazım. Arkada komple değişim değil de boyayla işlem var ya, onun işçiliğinin temizliğinden emin olmak gerek.
11.000'lik tramer de olsa pert muamelesi yapmamak lazım. İyice kontrol ederek alınabilir.