ahhh ahhh valla canım çekiyo canım.
Renault'u nefessiz savunasım var kanka ama Ceyhun burda
shell reklamı meyve vermeye başladı
defactonun 2 yanındaki dükkan hala mı kapalı baştan sonra 6 7 sıra 50 afiş asıyordum o dükkana
Downsizing???https://www.instagram.com/p/BUWJ-rrDarQ/
Bu arkadaşın ne yaptığına dair bir fikri olan varmı?
knk bunu da sana yapmıştım huuhahahahah şakasına yaptım he alınmayasınahhh ahhh valla canım çekiyo canım.
Yeni teknik buymuş diyorlarDownsizing???
Hacı resim var mı bi de csl mi yoksa m3 mü4c pert olmus e46 m3 ve evo 9 da kaza yapmış diye duydum ben
CSL'miş bende resim yok.Hacı resim var mı bi de csl mi yoksa m3 mü
Karşısı da boştu bi ara abi işler kesat milletindefactonun 2 yanındaki dükkan hala mı kapalı baştan sonra 6 7 sıra 50 afiş asıyordum o dükkana
Karşısı da boştu bi ara abi işler kesat milletin
Şimdi tek tük , 3-5 düşük gelirli Rus bi kaç buranın yerlisi gibi olan İrlandalı - İngilizler , günübirlik gelen yerli turist o kadar şimdi abi kaldığım otelde 28 turist var 6-7 yabancı gerisi yerli , 3-4 gün kalma süreleri yani öyle bi talep şu bu yok dahaGeçen yaz kimse yoktu ki kuşadasında turist yoktu yerli turist bile yoktu, bi bayramlarda doldu valla
Allah rahmet eylesin. Gerçekten üzücü böyle yüklü araçların pistte bile yolda durmadığını bile bile gece deneme yapmakhttp://www.milliyet.com.tr/tem-otoyolu-nda-feci-kaza-1-olu-istanbul-yerelhaber-2055489/
facebookta bi grupta görmüştüm dün deneme esnasında olmuş sanırım kaza....
Kanka ben iTunes'ta düzenliyorum clio 4 ün ekranda çıkıyo çok da güzel oluyo tavsiye ederimAraba da müzik çalarken albüm kapağında İbo sırıtacak ağa
Şaka bir yana onu ekleme programı buldum araba destekliyorsa albüm kapakları da gözüküyor
Şimdi tek tük , 3-5 düşük gelirli Rus bi kaç buranın yerlisi gibi olan İrlandalı - İngilizler , günübirlik gelen yerli turist o kadar şimdi abi kaldığım otelde 28 turist var 6-7 yabancı gerisi yerli , 3-4 gün kalma süreleri yani öyle bi talep şu bu yok daha
Allah rahmet eylesin. Gerçekten üzücü böyle yüklü araçların pistte bile yolda durmadığını bile bile gece deneme yapmak