Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu tarafa gelmemeleri daha iyi abi zaten kadınlar denizi Arizona kertenkelesi dolu, esnaf kucakçı ,sahil dilenci cepçi dolu

Ben kuşadası'nın denizi zaten sevemiyorum ya. Davutlar tarafı da öyle kadınlar denizi de öyle. milli park tarafı iyiymiş sanırım da bilmiyorum Didim'de daha güzel kumsallar plajlar var

Allah rahmet eylesin. Gerçekten üzücü böyle yüklü araçların pistte bile yolda durmadığını bile bile gece deneme yapmak :(

Screenshot_20170521-191215.jpg

Dün geceki kazada vefat eden çocukmuş.. Araba da bu, kapılar hafifletme amaçlı sökükmüş....

https://www.facebook.com/groups/1734406843461211/

Ben kuşadası'nın denizi zaten sevemiyorum ya. Davutlar tarafı da öyle kadınlar denizi de öyle. milli park tarafı iyiymiş sanırım da bilmiyorum Didim'de daha güzel kumsallar plajlar var
Didim daha geçerli plaj olarak , davutlar fena değil milli parkta su muazzam ama kum plaj Yok çakıl taş abi

Ekli dosyayı görüntüle 7354

Dün geceki kazada vefat eden çocukmuş.. Araba da bu, kapılar hafifletme amaçlı sökükmüş....

https://www.facebook.com/groups/1734406843461211/
Yetkililer Körfez pistini açmamaya devam etsin , daha önce olsa İstanbul parkıda katardik ama adamlar ellerinden geleni yaptı .

Ve şuan Körfez pistinin işletmesi Tosfed te yani Devlet insanları caddelerden piste çekmek için burada faaliyetler yapabilir .

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yetkililer Körfez pistini açmamaya devam etsin , daha önce olsa İstanbul parkıda katardik ama adamlar ellerinden geleni yaptı .

Ve şuan Körfez pistinin işletmesi Tosfed te yani Devlet insanları caddelerden piste çekmek için burada faaliyetler yapabilir .

körfezle alakası yok, istanbulpark açıldı ve gayet uygun fiyatlar pistle alakalı bi durum değil. Linkini paylaştığım grupta videolar vs çok paylaşılıyor, belirli bölgelerde takılıyorlar belli ki.. Koskoca istanbulda engellenememesi skandal..

Tosfedden umudum hala var benim bence güzel işler çıkar ama yavaş yavaş olacak şeyler bunlar

aynen grup fena karışık..... bi fabiayla kapıştığını falan yazmışlar fabia sahibi video falan eklemiş dün akşam kapışma olmadı arabam da sağlam kaza da yapmadım vs yazmış...
Fabia benim bir aralar videosunu koyduğum UB Fabia sanırım başka roll videoları da var. Tech Turkey'de detaylar var mesajlarda.
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/226322-enis-zkan-kaybettik.html
Bir yorumda ''Canlı yayında "kavacıkta basmayalım 3. Kopru yoluna cıkalım" dedi defalarca. Yarış bittikten sonra olmuş sanırım. Allah mekanini cennet eylesin.''

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...