Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Panpa xiaomi ye karar vermiştim ama bluetooth lu olması işi bozdu . Şuan arabada 3lü cakmaklik ve ona bağlı Kocaman bir transmitter var . Bence görüntü kirliliği yapıyor . Şöyle kaba durmayan birşey bulda alalım :)

Keşke xiaomiye USB den De baglanilsaydi .

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Panpa xiaomi ye karar vermiştim ama bluetooth lu olması işi bozdu . Şuan arabada 3lü cakmaklik ve ona bağlı Kocaman bir transmitter var . Bence görüntü kirliliği yapıyor . Şöyle kaba durmayan birşey bulda alalım :)

niye bozdu ki. Yani benim bluetoothla sıkıntım yok. Sizin var da ondan mı olmadı.

bluetooth lu olmasını neden istemiyorsun ki

Aslında güzel kablo kalabalığı vb. Olmayacak ama sürekli kendi telefonumu baglayamam , bakalım evdeki telefonlardan birisini sadece o iş için kullabilirim .

Sizinki geldi mı bu arada Emre abi ?

Sadece blututu aççan bağlicak çok daha pratik pnp

Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi

Aslında güzel kablo kalabalığı vb. Olmayacak ama sürekli kendi telefonumu baglayamam , bakalım evdeki telefonlardan birisini sadece o iş için kullabilirim .

Sizinki geldi mı bu arada Emre abi ?

Egemen benim adım:) Yok ya gelmedi hala büyük ihtimalde gelmicek 29 una kadar bekleyin dedi satıcı sonrasında bakıcaz çaresine:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...