bende onu düşündüm büyük ihtimal camdan çıktılar .Agahs ben çok güldüm bunlara arabadan da zor inmişlerdir
bende onu düşündüm büyük ihtimal camdan çıktılar .Agahs ben çok güldüm bunlara arabadan da zor inmişlerdir
şemsiyeyle geziyolardıhttp://kimgecer.com/hyundai-i10-1-0-lpg/
Bu adamlar , araba testi yapıyorum diye geçiniyorya, hayret ediyorum. Şehir içi 8,5 litre gaz yakmış araba, 10 tl fark var demiş. Bire adam, benzinde 6,5 litre yakıt 35 liraya maliyet oluyor. Sen gazda 8,5 litre yakmışsın 20 lira para eder. 15 lira fark var. Hadi o dönemde benzin ucuzdu desek, benzinde 25 litre yaksa 10 lira fark Yüzdeye vurunca hayvan gibi bir rakam oluyor. Sana araba vermişler al kullan dene diye, hayvan gibi basmışın gezmişin, sonra bu araba menzili kısa diyorsun. Uzun yola çıkınca 2 depo avantajını kullanmak aklına gelmiyor mu senin. 2 depo ile beraber 1100 km menzili var i10nun. Tövbe tövbe. Akıl dağıtırken siz nerdeydiniz.
Araba o kadar kötü değil abim ben napayım alman yapıyor işte yaavvvvv . Şaka bir yana ciddili ne çok berbat ne çok iyi ondan dolayı çok şaapmadım.Arkadaşlar eleştirirken eliniz titremesin. Çatır çatır yürekli eleştirin Eyyam yapmayın Aslında iyi ama daha iyi olabilirdi demeyin. Şenol Güneş gibi değil Advocaat gibi eleştirin
https://www.otopark.com/forum/threads/arabanı-eleştirebilir-misin.4535/
Öyle bir eleştirin ki okuyanın gaz döküp yakası gelsin
Uff büyük geçmiş olsun. Nelerine güveniyor böyleleri anlamıyorum.Bugün Konya yolunda adamın biri beni ve yanımdaki arabayı biçiyordu az kalsın. Balgata giriş için köprü var; 4 şeritli yolun sağdaki iki şeridi tıkanır orda ben de soldan 2. şeritte gidiyorum hızım 50-60 arasında. Dikiz aynasında gri bi araba gördüm felaket hızlı geliyodu farkettim ki sağımdakiyle benim aramdan geçmeye çalışacak ki 1 metre ya var ya yok aramızda zaten ben hafif sola kaydım. Sağdaki istifini bozmadı bu gerizekalı insan bozuntusu frene asıldı, el freni fln çekti araba önce olduğu şeritte kaymaya başladı sonra en sol şeride doğru kaydı bi yere çarpmadan durdu. Arkadaki araçlar da zar zor kaza yapmadan kurtuldular. Tamam bi halt yiyosun bari daha bilinçli ol. Yaptığın saçmalığı bile bilinçli yap.
Getir bana o arabayı Ceyhun getir Passat'ı da deneyeceğim bir ara. Caddy 1.0 dan sonra sıraya Passat girdiAraba o kadar kötü değil abim ben napayım alman yapıyor işte yaavvvvv . Şaka bir yana ciddili ne çok berbat ne çok iyi ondan dolayı çok şaapmadım.
Valla abi müsait olduğun vakit keşke birlikte test edebilsek hatta. Muhabbet falan ederiz hem.Getir bana o arabayı Ceyhun getir Passat'ı da deneyeceğim bir ara. Caddy 1.0 dan sonra sıraya Passat girdi
Bu arabanın içinde döşemeler kan ağlıyor yalnız.
Cok gecmis olsun, hemen kapali bir yere cekip camlarin hepsini aralik birakmani tavsiye ederim. Birkac gun kalsin oyle, hatta hava gunesli olursa guvenli bir yer bulabilirsen direk kapilari acip beklet.Cam 1 cm açık kalmış arabanın içi su olmuş böyle hayatın içine soxum
Hava hala yağmurlu. Koltuğun bir bölgesi ıslanmış Bide kapı üstü falanCok gecmis olsun, hemen kapali bir yere cekip camlarin hepsini aralik birakmani tavsiye ederim. Birkac gun kalsin oyle, hatta hava gunesli olursa guvenli bir yer bulabilirsen direk kapilari acip beklet.
Alırsam yakarım ortalığı
https://www.instagram.com/p/BUOKHseAcWx/?taken-by=metin_makAlırsam yakarım ortalığı
Ekli dosyayı görüntüle 7383
Ekli dosyayı görüntüle 7384
Ekli dosyayı görüntüle 7388
Alıp görütmeye kalkışırlarsa da böyle korurum
Ekli dosyayı görüntüle 7386
Uhhh Benim arabanın yanından 313'le geçse valla darılırdım.
Zaten tam Jason Statham arabası ya bayılıyorum .Alırsam yakarım ortalığı
Ekli dosyayı görüntüle 7383
Ekli dosyayı görüntüle 7384
Ekli dosyayı görüntüle 7388
Alıp görütmeye kalkışırlarsa da böyle korurum
Ekli dosyayı görüntüle 7386