Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
And reyis yalnızlığın adamı, kış adamı baksana paylaşıma :D
_20170205_013652.JPG

Bence olabilir ya , yaşı gelmiş aday yoksada ayarlayalim komşu teyzelere haber salın .

Bakın işte sizi böyle düşünen dusunceli takipçileriniz var eyyy And bey [emoji23][emoji23][emoji23]

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Esra erola göndericez mesleğini söyleyince ne diyecekler merak ediyorum evi var arabası var ama arabası 2000model pek talipli gelmeyebilir :D

Ulan tamda demiştim ne kadar düzgün kalmış bir subaru lpg bile takılmamış. Sonra içine bi baktım;
Subarularin çok değişken bir piyasası var genel olarak dusuk ama temiz araçlar hor kullanilmislardan daha ucuz oluyor genelde :)

Bunu şu meseleyede bağlayabiliriz ; Gercekten satmak isteyen değerini yazıyor :)

Bugün birisiyle kavga ettim Facebook üzerinden , bizim arabanın kullanıcıları grubunda birisi sormuş x oaraya ne alınır ? Son şık olarak linea ve fluance kaldı adamın birisi diyor ki linea fluanceden daha geniş , diz mesafesi geniş , ferah , bagajı geniş ...
Allah bizi aklı olmayıp fikri olanlardan uzak tutsun :)

Siz ne dusunurdunuz Fluance Vs Linea konusunda ?

Ben herşeye kaynak gostererek cevap verdim adam özür dileyecegi yerde bana tamam sen kralsin diyor [emoji23] sağol diyecektimde yaşça büyüktü [emoji23][emoji23]

Edit : Lineanin c segmenti olduğunu iddaa ettiğini soylemismiydim [emoji24][emoji24]

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...