Çok ciddi bi başlık altında değilizciddi misin ? goy goy mu yapıyon
Çok ciddi bi başlık altında değilizciddi misin ? goy goy mu yapıyon
Bence olabilir ya , yaşı gelmiş aday yoksada ayarlayalim komşu teyzelere haber salın .Çok ciddi bi başlık altında değiliz
Esra erola göndericez mesleğini söyleyince ne diyecekler merak ediyorum evi var arabası var ama arabası 2000model pek talipli gelmeyebilirBence olabilir ya , yaşı gelmiş aday yoksada ayarlayalim komşu teyzelere haber salın .
Bakın işte sizi böyle düşünen dusunceli takipçileriniz var eyyy And bey [emoji23][emoji23][emoji23]
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zamane kızları ne anlar ///M5 tenEsra erola göndericez mesleğini söyleyince ne diyecekler merak ediyorum evi var arabası var ama arabası 2000model pek talipli gelmeyebilir
Her hangi bi kadının M5 yada M3ü anlayabileceğini sanmıyorumZamane kızları ne anlar ///M5 ten
Bmw dese yeter onlar içinHer hangi bi kadının M5 yada M3ü anlayabileceğini sanmıyorum
Ama 2000 model o eski külüstürle ne yapıyosun derBmw dese yeter onlar için
Ya ne anlayacak Tutkun değilse kolay anlayamazAma 2000 model o eski külüstürle ne yapıyosun der
Veya ne varsa eskilerde var deyip durumu kurtarırızYa ne anlayacak Tutkun değilse kolay anlayamaz
2011 dersin olur biter amma ruhsatı bi açarsa anlar 2000 model olduğunu
ahahahah valla ben de onu düşündüm de cevabını bulamadımO değilde o adam o kalıp ile o arabayı normalde nasıl sürüyo
Arabanın geri kalanında hiç apaçilik yok. Sanki %100 OTO programının elinden kurtarılmış gibihttps://www.sahibinden.com/ilan/vas...ru-impreza-1.5-awd-dort-ceker-381456818/detay
İçinin fotoğraflarını görene kadar çok iyi gidiyordu bee
Arabaya renk katmış ama renk biraz iddalı olmuşhttps://www.sahibinden.com/ilan/vas...ru-impreza-1.5-awd-dort-ceker-381456818/detay
İçinin fotoğraflarını görene kadar çok iyi gidiyordu bee
Ulan tamda demiştim ne kadar düzgün kalmış bir subaru lpg bile takılmamış. Sonra içine bi baktım;Arabanın geri kalanında hiç apaçilik yok. Sanki %100 OTO programının elinden kurtarılmış gibi
Subarularin çok değişken bir piyasası var genel olarak dusuk ama temiz araçlar hor kullanilmislardan daha ucuz oluyor geneldeUlan tamda demiştim ne kadar düzgün kalmış bir subaru lpg bile takılmamış. Sonra içine bi baktım;