Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ha ceyhunmuş, yazalım sana bi program. Bisikleti de seviyorsun. Beraberce veririz :)
Bana demedi ama üzerime alındım çünkü göbekliyim diye üzülüyorum bide maksat yazdığı boşa gitmesin belki tavsiyesi olur :).
ausdhfuahsdfu ulan benim de üzerime alınasım geldi kime yazdığını görmedim asdfasdf :D :D
Lan 160 küsür kilo olan benim, ben bile alınmadım :D
Şimdii şöyle. :D İlk olarak ne mutlu bana ki buna ihtiyacı olan iki kişi beni kaale aldı. Fakat benim direkt olarak kast ettiğim kişi @alfhonso idi. Etiket atmayı unutmuşum kusura bakmayın. :)

Hacım seni kast ettim direk ama Ceyhun'da faydalansın ihtiyacı var. O başlamış bak yakında meyvelerini toplar. Bence sen de işi gücü falan bahane etme, gel beni dinle başla. Genetiğin, vücut tipin de gayet güzel gözüküyor, işin zor olmayacak. :)
Kardeş sen çok mülayim adamsın. valla. Ortaya insanların kafalarına takmaları gereken bir konu hakkında bişey yazıyorsun, direk muhatabı bile almıyor üzerine. :D O kadar iyi biliniyorsun :D

Geçmiş olsun Tuğberk kardeşim havada bulut sen birayı unut Hakan yalan dolan Bıçak bey Antalyaya gelmicek
ahahah ben burda olmam büyük iht.
kim kime neyi tespit etmiş bana neyi ne zMan niye ayıp etmişin bi özelden hatırlat bakam hatırlamıyorum ben yaşlandım :D
söylemem :D
orhan bey naber ya :D

yaz okuluna kalmayan bizden değildir....
Ben daha üniye hazırlanıyom ne yaz okulu yea :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...