Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şöyle sponsorlu içerik olsun gelin ciğerimi yiyin ama kamera arkası beklerken reklam koymayın ne olur hele özel bir kişi ile çekerken bunu lütfen yapmayın...

Son düzenleme:
ahahahh ne bileyim ben saat kullanmam ki :D
Bende kol kıllarımı kamufule etmek için kullanıyorum :P Şaka bir yana ne bileyim eskiden bende öyle derdim şimdi sürekli saat alasım geliyor :D
Loca kapandı hiçbir işe yaramıyo şuan
upload_2017-5-24_22-53-18.png

Panpa olmak locadan ibaret değil biz panpayken loca yoktu :P Sonradan çıkarılan şeyler onlar çok takılma :P

Hayırlı olsun hacım :). Yazdıklarımızı oku güzel şeyler bulursun arada :).
Yok olum geçmişi de göremiyom :D.
Bende kol kıllarımı kamufule etmek için kullanıyorum :p Şaka bir yana ne bileyim eskiden bende öyle derdim şimdi sürekli saat alasım geliyor :D

Ekli dosyayı görüntüle 7432
Panpa olmak locadan ibaret değil biz panpayken loca yoktu :p Sonradan çıkarılan şeyler onlar çok takılma :p
ajfa ksjdhs eğer öyleyse ben 2 koluma da takayım la. Eyv. :D
P

Panpami oldun sen:D
oldum lan dayı

Emirhan panpamla beraber forumun FCA avukatlarıyiz , bugün egea ya bir laf atmışlar yetişemedik .

Şaka şaka haklı eleştiri vardı araba hakkında :)

Evet lafı gecmisken buradan @kekum34 panpama selam yolluyorum muhtemelen kendisinin sınav dönemi pek uğrayamiyor .

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aleyküm selam pnp. he valla Çatur çutur acımıyolar. Şimdi gidip yatacam sabah erken kalkıp ders çalışacam. Bu arada @maximaorhan abim 1.75im lütfen 53 kiloyum üfleseniz uçacam :D

Keske su i10 ile ilgili baslik kapanmasaydi, Icimden gelenleri yazicaktim oraya. :(

üzgünüm, mevzu uzadı gitti. İ10 ile alakalıysa soruya müdahil olan kişiyi etiketleyip cevap verebilirsiniz ya da özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz. Kendisine sorusuna dair yeni başlık açabileceğini ve mevcut konu içeriğinin amacından saptığını belirttim, benlik bir durum yok :)

üzgünüm, mevzu uzadı gitti. İ10 ile alakalıysa soruya müdahil olan kişiyi etiketleyip cevap verebilirsiniz ya da özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz. Kendisine sorusuna dair yeni başlık açabileceğini ve mevcut konu içeriğinin amacından saptığını belirttim, benlik bir durum yok :)
Buraya yazsam olur mu ? :D

Büyüğümüzdür uzatmadım ama ayıptır yani ben bunu aldım şunu alanlar enayidir havası oldu konuyu ben saptırdım biraz da kimse kusura bakmasın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...