Hayırlı olsun darısı başımıza inş.AHA LAN PANPA OLDUM
Hayırlı olsun hacım . Yazdıklarımızı oku güzel şeyler bulursun arada .AHA LAN PANPA OLDUM
Panpami oldun senSende bira göbeği var az iç
Bende kol kıllarımı kamufule etmek için kullanıyorum Şaka bir yana ne bileyim eskiden bende öyle derdim şimdi sürekli saat alasım geliyorahahahh ne bileyim ben saat kullanmam ki
Loca kapandı hiçbir işe yaramıyo şuan
Yok olum geçmişi de göremiyom .Hayırlı olsun hacım . Yazdıklarımızı oku güzel şeyler bulursun arada .
ajfa ksjdhs eğer öyleyse ben 2 koluma da takayım la. Eyv.Bende kol kıllarımı kamufule etmek için kullanıyorum Şaka bir yana ne bileyim eskiden bende öyle derdim şimdi sürekli saat alasım geliyor
Ekli dosyayı görüntüle 7432
Panpa olmak locadan ibaret değil biz panpayken loca yoktu Sonradan çıkarılan şeyler onlar çok takılma
oldum lan dayıP
Panpami oldun sen
Benim bacaklarima takmam lazım .Yok olum geçmişi de göremiyom .
ajfa ksjdhs eğer öyleyse ben 2 koluma da takayım la. Eyv.
oldum lan dayı
Kick box Hocamiz bundan dolayi bize Agirlik calistirmadi hatta.Herhangi kas gelişimi için bir şey yapmaya kalkılırsa boy uzamasını engellemiyor mu ya hatta spor salonlarında 18 yaş altı almazlar genelde
Halter falan mi ?Hah benim alanım:
Dayanıklılık sporları epifiz plaklara(büyümeyi sağlayan kemikteki yapılar) zarar vermediği için sıkıntı yok.(Koşu-yürüme-bisiklet)
Ağır egzersiz denen ağırlık kaldırma,100 mt sprint gibi sporlar plaklara zarar verdiği için önerilmiyor.
Bey falam hayirdir ne bu resmiyet
Benim nickm ayu la
boyu 1.85'den kısa olanlar çıksın kasıyor
Aleyküm selam pnp. he valla Çatur çutur acımıyolar. Şimdi gidip yatacam sabah erken kalkıp ders çalışacam. Bu arada @maximaorhan abim 1.75im lütfen 53 kiloyum üfleseniz uçacamEmirhan panpamla beraber forumun FCA avukatlarıyiz , bugün egea ya bir laf atmışlar yetişemedik .
Şaka şaka haklı eleştiri vardı araba hakkında
Evet lafı gecmisken buradan @kekum34 panpama selam yolluyorum muhtemelen kendisinin sınav dönemi pek uğrayamiyor .
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Keske su i10 ile ilgili baslik kapanmasaydi, Icimden gelenleri yazicaktim oraya.
Boy 1.96 kilomuda diyimde biraz moraliniz gelsin 170+
Buraya yazsam olur mu ?üzgünüm, mevzu uzadı gitti. İ10 ile alakalıysa soruya müdahil olan kişiyi etiketleyip cevap verebilirsiniz ya da özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz. Kendisine sorusuna dair yeni başlık açabileceğini ve mevcut konu içeriğinin amacından saptığını belirttim, benlik bir durum yok
Loca kapandı hiçbir işe yaramıyo şuan